1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Můj odchod do starobního důchodu je 2.11.2025, zažádal jsem si letos výpočtovou zamítačku s tím, že budu dále pracovat,bez výplaty důchodu, udělal jsem správně? Myslím si totiž, že při řádném zažádání v r.2025 to lepší pro výpočet nebude.Diky za odpověď.Štěpánek.

Před 2 roky
Pavel Štěpánek

Já to udělala také,jen s tím že půjdu o dva roky dřív a už mám i datum,2.10.2023 protože dělám těžkou práci sanitařky na inf.odd.a už je to pro mě nezvladatelné,pro moje tělo namáhavé, kolegyně chybí, těžkých pacientů plno ,práce nedoceněná, ještě chvíli a padnu nebo přestanu chodit úplně (kdo se o mě potom postará,to je ve hvězdách)a když to všechno vidím,musím odejít dřív než mě to zničí úplně,takže jste dobře udělal.Mužete potom zažádat kdykoliv a odejít i dřív než v roce 2025, vždy to musí být o devadesát dní.Preji vám aby jste to vydržel co nejdéle,já už to nedávám.

Před 2 roky

Dobrý den, jestli to tu ještě funguje. Mám dotaz na daňové odpočty z penzijka a životního pojištění. Pokud si budu uplatňovat odpočty v plné výši, ušetřím nyní peníze, ale jaký to má vliv pro 30 letého na starobní důchod, budu mít podstatně menší st. důchod? Otec má 56 let, jaký vliv to má pro něj, když si taky uplatňuje oba odpočty v maximální míře, děkuji

Před 2 roky

Demokracie a svoboda je v haji a Vy chcete ověřovat identitu .Ma EU malo problému za korupci.

2
Před 2 roky

14 10 1960 25.12 2022 odchazim do předčasneho duchodu .Mužete mě to vypočitát děkuji

5
Před 2 roky

mužete mě vypočitát předčasny duchod o 2 roky dřivé děkuji

6
Před 2 roky
Miloslav Tullia

Kalkulačka na ČSSZ webu

4
Před 2 roky

Dobrý den jak zjistím počet rokú odpracovanych manzelky

Před 2 roky
Bohumir Kocourek

Manželka si napíše žádost na ČSSZ. Podrobnosti najdete na Odkaz . Výpis vám přijde poštou.

Před 2 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 2 roky
Anča Májová

Když jste si doplatila těch sedm měsíců,měli by vám to uznat

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt