1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Hlavně to stihnout ještě letos jak říkal pan ministr MPSV 🤣

6
Před 2 roky

Sprosté jsou ty pokuty za odchod do předčasného důchodu. Po 45 odpracovaných létech (i se školou) pokuta min. 2500kč

14
Před 2 roky
Stará Blažková

no jo, obrovská suma

Před 2 roky

Pracovní podmínky se v ČR značně změnily. Dříve se Čechům moc do důchodu nechtělo

a hodně z nich pracovalo i v důchodovém věku. Nyní mnoho z nich s ohledem nejen na zvýšenou věkovou hranici odchodu uvažuje o předčasném důchodu. Pracovníci zvažují předčasný důchod, zaměstnanci pracují i v důchodu.

5
Před 2 roky

Měl by se brát ohled na vykonající práci.V kanclu ať sedí dokuď udrží pero,meč a moč.Já osobně pracuji v živočišné.Mám 56,práce v oboru se rovná33let průvanů, zim a.t.d.Rád bych se viděl v 65 letech .Policajti,a ostatní ať si to zkusí.Vím,že mají jinačí práci,ale uvazování jalovic je něco podobného.

Milan

7
Před 2 roky

Oddalovat odchody do důchodu a to k 70 let je strašný hlavně že dříve to šlo v 60 letech a ženy i dříve

32
Před 2 roky
Lukáš Svůra

57 bezdetne, pak s kazdym ditetem rok dolu

20
Před 2 roky

Kdyby záleželo na mne,tak do důchodu nejpozději v 50ti letech.Otázka zůstává jediná,jak to zařídit?

16
Před 1 rokem
Jan Hank

Jednoduše. Musíte mít odpracováno 40 let a důchod vám bude vyplacena dnem dosažení důchodového věku. Do té doby budete doma zadarmo.

Před 2 roky

no jo no, za rok to dělá jenom 30 000 Kč.

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt