1600/1600Zbývá 1600 znaků

Medián mezd činil 34 993 Kč. Minimálně tuto částku bere půlka zaměstnaných.

14
Před 2 roky

Zdravim me by teda zajmalo kde berete ze cech ma prumerne 39 tis. Hrubeho ja to snad vzivote ani na pasce nevidel . Takze ty pocty . Si strcte.. vite kam . Delate z lidi jen blbce .. vic jak tretina populace ani nevidela 39tis.hrubeho na pasce . Padne zase nohama na zem a prestante si vymejslet . Presne tohle vy pouze novinari a spekulanti umite jen veset lidem buliky na nos a delat z nich pitomce . Ze vam neni zle ze sebe samych!!

71
Před 2 roky
Kubík Marsalek

Haha.Tohle kdybych měl v kanceláři tak zitra tam už nejsem.Pod 100 tis nemakam.

26
Zobrazit dalších 15 reakcí
Před 2 roky

Na přímé dani si stát vezme 40% (včetně zaměstnavatele) a dalších cca 20% na DPH = zaměstnanci zůstane 25 650 z původních 53 331 a státu je to furt málo

64
Před 2 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Průměrná mzda je krásná věc 🙂 ale většina lidí bere něco nad 20 tisíc 🙂 Ale politici a ostatní co berou několik set tisíc měsíčně nebo milionu to dorovnají

41
Před 2 roky
Marek Březina

Průměrná mzda je prostě průměrná mzda, někdo má víc, někdo méně, ale za prvé se uvádí jako hrubá, vy uvádíte čistou a opravdu záleží na profesi a regionu, kde pracujete. Kdy už to konečně vy a většina těch, co máte méně, než průměr, pochopíte? Už to, že máte znatelně méně, o něčem svědčí

34
Před 2 roky

hlavne za to nejde ani dnes vyzit... porad jsme jen narod otroku vyspelých zemi...

38
Před 2 roky
Míra Brožek

To je otázkou, jsou lidi co vyžávají i s menšími příjmy.

11
Před 2 roky

Já sním celé kuře a ty nic. Oba jsme spokojeni každý jsme v průměru snědli půlku kuřete. Politik má 120 000 Kč dělník 20 000 Kč každý máme v průměru 70 000.Tak na co si stěžujeme. Kocourkov nebo Česko. Nebo je to jedno?

29
Dalibor Sohlich

Jsem dělník a v minulém roce jsem měl průměr 64 530 Kč.

14
Před 2 roky

Co kdyby jste mojí milí pisálci napsali,že na průměrnou mzdu dosáhne 1/3 zaměstnanců

44
Před 2 roky
Jan Bocek

Ale prosimtě.vsichni mojí známí mají min 50tis čistého.

27
Zobrazit dalších 10 reakcí
Před 2 roky

Tak to jsem čekal, že ty odvody jsou vyšší. To já jako OSVČ platím více a ještě musím poslouchat jak platím méně, než zaměstanci.

18
Před 2 roky
Vlastimil Štecher

Než plácnete zas nějakou hloupost tak si třeba přečtěte tento článek,možná se Vám rozsvítí

Odkaz

13
Před 2 roky

Nadpis je o něčem a už se sem zase motají důchodci.Jaký důchod by měl mít člověk vydělávající 100 000 měsíčně s patřičnými daněmi? Menší než plat metaře? Mele se,že důchody jsou u někoho větší než platy...no a co??

5
Před 2 roky

Starobní důchod 10500,-

Když vydělám +5000,- zaplatím nájem

Když vydělám dalších 5000,- mám na základní jídlo,

Když chci víc, pracuji víc

3
Před 2 roky
Josef Chmelař

Při starobním důchodu 10500.- jste musel skoro cely aktivní život strávit na pracáku.

3
Zobrazit další 3 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt