1600/1600Zbývá 1600 znaků

Nezvýšil pokud paní pobírala invalidní důchod už před rokem 2010 . Jsem na tom podobně , zdravotní stav se zhoršil a horší , zvýšily mi stupeň invalidity , ale peníze mi nepřepočítávali .Prý je můj důchod vysoký protože předtím byly důchody pouze částečně a plné .Takže i ve druhém stupni pobírám stejnou částku jako v prvním . Mám důchod od roku 2008 ( nádor na mozku a přidružené zdravotní potíže ,které se horší a nedovolí mi pracovat na osm hodin denně a tak mám práci pouze na DPP a ta už se mi nebude dál započítávat na odpracovaná léta . Dost nabízených prací je pouze na DPP či DPČ . Chráněné dílny dají i HPP na zkrácený úvazek ,ale nejdou nafukovací aby těchto míst byl dostatek . Dvanáctky nezvládnu to nabízí většina hlídacích agentur .

3
Před 2 roky

Uvědomujete si,že se Slovákům tím,že přešli na euro snížily platy a důchody. Že je EU v čele s jejich vládou okradla o jejich peníze. A tak dopadneme i v Česku a keci,že si utahujeme opasky,aby se naši mládí měli lépe je pěkný blábol. Stát je stejně v čele s EU okrade při přepočtu měny.

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt