1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Dobrý den,

četl jsem, že lze žádat až 5 let zpětně, ale vždycky jen pro jeden rok v jednom roce (tzn. v roce 2023 např. pro rok 2020?

A jak by se řešilo s potvrzením o daňovém domicilu, musí být pro každý rok zvlášť ?

1
Před 5 měsíci
Jiří Brázdil

Lze podat za více let, ale každý rok musí být na samostatném formuláři. Potvrzení daňového domicilu musí být také na každém formuláři (tj. za každý rok) - je na to v tom formuláři sekce. A nelze podat za rok, který ještě neskončil, tj. nejde teď například podat za rok 2024, pouze do roku 2023. 2024 lze až od roku 2025.

Před 2 měsíci

Dobrý den, mohl byste mi prosím poradit, jakým způsobem jste podal potvrzení o daňovém domicilu? Mě to u nás na finančním úřadě odmítli v originálním rakouském formuláři potvrdit, protože to prý není v češtině a cizojazyčné formuláře údajně potvrzovat nemohou.

Před 1 rokem

Poslal jsem vše doporučeně 13.10.2023, ale dodnes (tj. za 2 měsíce) nepřišla ani vratka ani žádná odpověď (šlo o vratku dividend z akcií Erste). Máte někdo zkušenosti, za jak dlouho od podání žádosti to chodí?

Před 10 měsíci
Tomas Tlustos

Dobrý den, od vaší žádosti uplynulo už patrně osm měsíců, uspěl jste nakonec? Děkuji za případné sdílení zkušeností. :-)

Zobrazit další 2 reakce
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt