1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Dobrý den,

četl jsem, že lze žádat až 5 let zpětně, ale vždycky jen pro jeden rok v jednom roce (tzn. v roce 2023 např. pro rok 2020?

A jak by se řešilo s potvrzením o daňovém domicilu, musí být pro každý rok zvlášť ?

1
Před 7 měsíci
Jiří Brázdil

Lze podat za více let, ale každý rok musí být na samostatném formuláři. Potvrzení daňového domicilu musí být také na každém formuláři (tj. za každý rok) - je na to v tom formuláři sekce. A nelze podat za rok, který ještě neskončil, tj. nejde teď například podat za rok 2024, pouze do roku 2023. 2024 lze až od roku 2025.

Před 1 rokem

Poslal jsem vše doporučeně 13.10.2023, ale dodnes (tj. za 2 měsíce) nepřišla ani vratka ani žádná odpověď (šlo o vratku dividend z akcií Erste). Máte někdo zkušenosti, za jak dlouho od podání žádosti to chodí?

Před 1 rokem
Tomas Tlustos

Dobrý den, od vaší žádosti uplynulo už patrně osm měsíců, uspěl jste nakonec? Děkuji za případné sdílení zkušeností. :-)

Zobrazit další 2 reakce
Před 4 měsíci

Dobrý den, mohl byste mi prosím poradit, jakým způsobem jste podal potvrzení o daňovém domicilu? Mě to u nás na finančním úřadě odmítli v originálním rakouském formuláři potvrdit, protože to prý není v češtině a cizojazyčné formuláře údajně potvrzovat nemohou.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt