1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Mě by také zajímalo, co vše si mohou Slováci koupit za ten průměrný důchod a kolik my, za ten náš.

10
Před 2 roky
Aňa Kučerova

To přece není možné, abychom se měli lépe než někdo jiný. My se máme zcela jistě nejhůř, vždyť to říkal Babiš, Okamura, Schllerová a Havlíček. Tak to musí být pravda. Že jo?

21
Před 2 roky

To jsou články na vládní objednávku. Napište srovnání s průměrnými důchody v Německu a Rakousku.

30
Před 2 roky
Jiri Michalicka

Tam ste sa ešte nedostali i keď vám to pán Klaus sľuboval....Dokážete sa iba vyťahovať na slabších,typická česká vlastnosť....

7
Před 2 roky

stejně je to blbost a nepravda to porovnání naše také tak kdo u nás tolik bere snad 5 procent jinak se motáme kolem 18 až 19 tisícto bere tak 20 procent

7
Před 2 roky

Výborné srovnání. Ještě prosím porovnat s Dánském, Lucemburském atd.

13
Před 2 roky
Zdeněk Pešek

Nebo s Bulharskem a Rumunskem. Někdo závidí těm, co se mají lépe a jiní jsou rádi, že na tom nejsou hůř. To je o přístupu k životu. Věřte mi, těm co nezávidí se žije lépe.

8
Před 2 roky

Nechtějí si slováci půjčit Jurečku?

14
Před 2 roky
Jiří Šimoník

Já bych jim jej darovala.

10
Před 2 roky

Jak vysoký je průměrný důchod na Slovensku? a v africe

27
Před 2 roky
Miloš Rambousek

zalezi natom v africe co si ulovis podle toho zijes

14
Před 2 roky

Autor srovnává hrušky a fazole, asi tak se ty veličiny mají k sobě ve srovnání...

22
Před 2 roky
Jan Dudek

podle mne to je asi záměr na další rozeštvání lidí

13
Před 2 roky

Čtenáře by zajímalo i jaké jsou důchody v Německu,Francii,Itálii.resp. na západ od našich hranic...v cenách jsme už vyšší jak v Německu

4
Před 2 roky

Co kdyby jste nám tam hodil porovná platů politiků k průměrnému platu a důchodu?

20
Před 2 roky
Blatov Holec

Možná,kdyby se vládním politikům rapidně zvýšily platy,tak

možná by i začali racionálně myslet a intenzivně pracovat.Zkuste to.Je přece nemyslitelné,aby politik ve vládě,dřel a myslel za úbohých 150 tisíc měsičně.Většina si chodí přivydělávat sezením

v Parlamentu za 130 tisíc měsičně,ale ani to jim moc při dnešní drahotě nezlepší náladu.

4
Před 2 roky

Já mám lepší nápad. Jaký je průměrný důchod v Německu?

23
Před 2 roky
Jaroslav Kroupa

A jaký průměrný plat? Jaké mají odvody atd... Nejde vytrhnout jednu informaci z kontextu, což by se vám samozřejmě líbilo...

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt