Mě by také zajímalo, co vše si mohou Slováci koupit za ten průměrný důchod a kolik my, za ten náš.
To přece není možné, abychom se měli lépe než někdo jiný. My se máme zcela jistě nejhůř, vždyť to říkal Babiš, Okamura, Schllerová a Havlíček. Tak to musí být pravda. Že jo?
To jsou články na vládní objednávku. Napište srovnání s průměrnými důchody v Německu a Rakousku.
Tam ste sa ešte nedostali i keď vám to pán Klaus sľuboval....Dokážete sa iba vyťahovať na slabších,typická česká vlastnosť....
stejně je to blbost a nepravda to porovnání naše také tak kdo u nás tolik bere snad 5 procent jinak se motáme kolem 18 až 19 tisícto bere tak 20 procent
Výborné srovnání. Ještě prosím porovnat s Dánském, Lucemburském atd.
Nebo s Bulharskem a Rumunskem. Někdo závidí těm, co se mají lépe a jiní jsou rádi, že na tom nejsou hůř. To je o přístupu k životu. Věřte mi, těm co nezávidí se žije lépe.
Nechtějí si slováci půjčit Jurečku?
Já bych jim jej darovala.
Jak vysoký je průměrný důchod na Slovensku? a v africe
zalezi natom v africe co si ulovis podle toho zijes
Autor srovnává hrušky a fazole, asi tak se ty veličiny mají k sobě ve srovnání...
podle mne to je asi záměr na další rozeštvání lidí
Čtenáře by zajímalo i jaké jsou důchody v Německu,Francii,Itálii.resp. na západ od našich hranic...v cenách jsme už vyšší jak v Německu
Co kdyby jste nám tam hodil porovná platů politiků k průměrnému platu a důchodu?
Možná,kdyby se vládním politikům rapidně zvýšily platy,tak
možná by i začali racionálně myslet a intenzivně pracovat.Zkuste to.Je přece nemyslitelné,aby politik ve vládě,dřel a myslel za úbohých 150 tisíc měsičně.Většina si chodí přivydělávat sezením
v Parlamentu za 130 tisíc měsičně,ale ani to jim moc při dnešní drahotě nezlepší náladu.
Já mám lepší nápad. Jaký je průměrný důchod v Německu?
A jaký průměrný plat? Jaké mají odvody atd... Nejde vytrhnout jednu informaci z kontextu, což by se vám samozřejmě líbilo...