Ti Jurečci jsou snad ještě hloupější,než opravdu jsou. Pokud lidi mají pravděpodobnost dožití 80 roků a mají být 21,5 roků v důchodu,tak by měli odcházet do důchodu v 59 rocích a ne třeba 65. To vypadá,že ti dotační kolchozníci z jurečkazloděkbanden jsou opravdu bez myšlení. Ani základní matematika z prvního stupně škol jim nejde.A tak jak to potom vypadá na vládě. Tihle darmožrouti rozhodují o lidech a státu???
A z jakého důvodu lidi odcházejí do předčasného důchodu?pokud je dlouhodobý zdravotní problém,řeší se to invalidním,a z diskuzí vím,že každý chce ještě pracovat na dohodu,mě to nepřijde fér,další generace bude pracovat do 68+,jsou to naše děti,tak jim ulevte,a choďte do důchodu klasicky,ty daně,co se nevyberou,by dost pomohy další generaci...,a je to můj názor,tak mi nepište v diskuzi hnusne komenty,děkuji,hezký den
Vážená paní, shodou okolností jsem si v pátek vyslechla část rozhovoru dvou prodavaček - jedna nakupovala u druhé v kiosku s pečivem. Očividně se znají asi delší dobu, protože jsem zaslechla, jak se prodávající zeptala nakupující, kde momentálně pracuje. Ta jí se spokojeným povzdechem odpověděla, že už je naštěstí v předčasném důchodu. Jako pokladní v Kauflandu prý několikrát zkolabovala a z toho, že v práci soustavně hleděla na monitor/display(?) u pokladny, si podle lékařského vyšetření "zadělala" na epilepsii.
Nechci podceňovat náročnost Vaší práce, ale bylo by fajn, kdybyste pochopila, že lidé jsme různí a důvodů, proč chtějí či jdou lidé do předčasného důchodu, je podstatně víc, než si asi sama dovedete představit.
A proč jde každý do předčasného?pokud je zdravotní problém,řeší to invalidní,myslete na vaše děti,budou makat do sedmdesáti,a daně z vaší práce jim budou chybět,pokud půjdete všichni o 3 roky dřív,není to dobře,a teď se do mě pusťte,podotýkám,je mi 63,o důchod jsem ještě nežádala
Invalidní důchod nemám ani po chemoterapii. Nedosáhne na něj téměř nikdo. Pokud mate sedavou práci, tak se nedivím, že o důchod nežádáte.
V září 2023 mi bude 60.pracuji od 19 let a mám 3 děti.Muzu si už požádat o předčasný důchod bez vyplacení,nebo ještě je lepší počkat?
Sezname,pokud napíšu jiný názor než vás je chyba v odesílání?poněkolikáté?,jděte někam