1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ti Jurečci jsou snad ještě hloupější,než opravdu jsou. Pokud lidi mají pravděpodobnost dožití 80 roků a mají být 21,5 roků v důchodu,tak by měli odcházet do důchodu v 59 rocích a ne třeba 65. To vypadá,že ti dotační kolchozníci z jurečkazloděkbanden jsou opravdu bez myšlení. Ani základní matematika z prvního stupně škol jim nejde.A tak jak to potom vypadá na vládě. Tihle darmožrouti rozhodují o lidech a státu???

11
Před 1 rokem

A z jakého důvodu lidi odcházejí do předčasného důchodu?pokud je dlouhodobý zdravotní problém,řeší se to invalidním,a z diskuzí vím,že každý chce ještě pracovat na dohodu,mě to nepřijde fér,další generace bude pracovat do 68+,jsou to naše děti,tak jim ulevte,a choďte do důchodu klasicky,ty daně,co se nevyberou,by dost pomohy další generaci...,a je to můj názor,tak mi nepište v diskuzi hnusne komenty,děkuji,hezký den

13
Eliska Štalova

Vážená paní, shodou okolností jsem si v pátek vyslechla část rozhovoru dvou prodavaček - jedna nakupovala u druhé v kiosku s pečivem. Očividně se znají asi delší dobu, protože jsem zaslechla, jak se prodávající zeptala nakupující, kde momentálně pracuje. Ta jí se spokojeným povzdechem odpověděla, že už je naštěstí v předčasném důchodu. Jako pokladní v Kauflandu prý několikrát zkolabovala a z toho, že v práci soustavně hleděla na monitor/display(?) u pokladny, si podle lékařského vyšetření "zadělala" na epilepsii.

Nechci podceňovat náročnost Vaší práce, ale bylo by fajn, kdybyste pochopila, že lidé jsme různí a důvodů, proč chtějí či jdou lidé do předčasného důchodu, je podstatně víc, než si asi sama dovedete představit.

10
Před 1 rokem

A proč jde každý do předčasného?pokud je zdravotní problém,řeší to invalidní,myslete na vaše děti,budou makat do sedmdesáti,a daně z vaší práce jim budou chybět,pokud půjdete všichni o 3 roky dřív,není to dobře,a teď se do mě pusťte,podotýkám,je mi 63,o důchod jsem ještě nežádala

19
Před 1 rokem
Eliska Štalova

Invalidní důchod nemám ani po chemoterapii. Nedosáhne na něj téměř nikdo. Pokud mate sedavou práci, tak se nedivím, že o důchod nežádáte.

30
Před 1 rokem

V září 2023 mi bude 60.pracuji od 19 let a mám 3 děti.Muzu si už požádat o předčasný důchod bez vyplacení,nebo ještě je lepší počkat?

Před 1 rokem

Sezname,pokud napíšu jiný názor než vás je chyba v odesílání?poněkolikáté?,jděte někam

7
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt