Je hnusné, že se Fiala a ta jeho sebranka, pase na neštěstí člověka. S plného srdce přeju Fialovi R , aby věděl co lidé kteří plno let vrdě pracovali,odváděli do státní kasy , jako ostatní . Rádi by dál pracovali ale jejich hendikep jim to částečně už nepovoluje, tak je stàt zato oškube. Není Fialo s tebe 🤮. Ty hyeno!!
Souhlasím s vámi..
Ja sice Fialu a jemu podobne nesnasim ale co se tyka invalidniho duchodu tak tyhle pravidla nastavily vlady pred nim. Ja sam jsem invalidni duchodce ve 2 stupni. Mam po 3 operacich patere, nohu v cudu a dnu. Od 2 operace v roce 2013 me doktori doporucuji 3 stupen invalidity a az do 3 operace jsem mel porad prvni. Po treti operaci me teprve prikleply 2 stupen s omlovou, ze vic udelat nemuzou protoze je nepusti tabulky. A to sem ho dostal v roce 2016. Proste dokud si nebudu delat do textilu nebo met hadicku tak proste nemuzou. Takze chodim do prace se 2 berlama a sem rad, ze se vubec hejbu. A bude jeste hur, protoze tahle vlafa to dokalici jeste vic.
Pan Jurečka už tam dávno nemá co dělat!!! Pokud je někdo neschopný, musí z kola ven. Pokud platí zákony České republiky, musí platit pro všechny!!!!!!
Nam taky nezvedli o 1700 duchod a ještě vše zdražili! Obiraji tu jen chude!
Vás někdo okradl? A o co? O něco na co jste ještě ani neměla nárok? Jako nestačím se divit myšlení některým Babišovým voličům
to je divny r 2019 1 stupen,r 2020 dvojku a zvedli mi ho skoro o polovinu
Důležitý je datum, kdy vám byl invalidní důchod 1.stupně přiznán. Pokud to bylo před 1.lednem 2010, a poté byl přiznán 2.stupeň, tak váš inv.důchod zůstává beze změny. Tak to měl můj manžel a tak je to i napsané v článku.