Od 1.1.2024 jdu do předčasného důchodu. Od toho datumu by mě měli důchod vyplácet. Pracoval jsem nepřetržitě od roku 1978 a vlastně začínám 46 rok práce. Od 78ého jsem u stále stejného zaměstnavatele. O předčasný důchod jsem zažâdal 30.11.2022. Dodnes ČSSZ nevydala rozhodnutí o výši důchodu. Tak podle mne jednoduchý případ na vyřízení a nic se neděje. Chápu, že nejsem sám, ale je to tak trochu šlendrián.
Ozvěte se, zavolejte přímo na MPSV. Já podával žádost 3.11.22, po 120 dnech, kdy se nic nedělo jsem tam zavolal. Do týdne byl výměr doma. Žádal jsem o PD bez výplaty, půjdu 3/2024
Znám jednoho. Leze po stromech a kácí je. Rizikové kácení se tomu říká. Ale jinak jsou to opravdu spíše osoby v kremačním věku. Ten termín používala moje babička.
To je super že !!! Jen například uvedu .Lidé co šli do důchodu v 54 letech před cca 29 lety a berou tedy důchod více jak 29 let a k tomu ještě mohou pracovat. Oni se nám musí smát komunisti. To se nám už nestane.
Jo časy se mění.
Umíš počítat? v 83 letech dědeček běhá po střeše jak čamrda a babička? A všichni podle tebe byli komunisti. Ti lidi si na důchod spořili celý život. A vy pracujete nebo jen píšete?
Rači jít dřive než později a vůli prachům .To si ten důchod aspoň trochu užít po 44 letech makáni rukama
Svatá pravda mam to take tak.
Dobrý večer pane Hrádek.Mohla bych moc poprosit o telefonní číslo na Ministerstvo?Mám taky pozadane od prosince 2022 a dodnes nemám ani výměr a už vůbec nee peníze.Mam ofiko důchod od 1.3.2023.Mockrat vám děkuji za ochotu a vstřícnost.
Bartoskova Marie
Nejvíc kvičí ti,co ještě na práci pořádně nehrábli....By nás rovnou poslali do hrobu.
Myslím, že než něco vymýšlet a trápit se tím.,tak radši jít do ulic a smést je doVltavy,ne?
Ale jak to udělat, že? Odboráři demonstrují a jsou jich jen desítky nebo nižší stovky...U PC je každý "chytrý"....
Dobrý večer.Omlouvam se můj dotaz byl na pána Zdeňka Majera.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Já se mám dobré a jsem důchodce, zádná změna!