1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Od 1.1.2024 jdu do předčasného důchodu. Od toho datumu by mě měli důchod vyplácet. Pracoval jsem nepřetržitě od roku 1978 a vlastně začínám 46 rok práce. Od 78ého jsem u stále stejného zaměstnavatele. O předčasný důchod jsem zažâdal 30.11.2022. Dodnes ČSSZ nevydala rozhodnutí o výši důchodu. Tak podle mne jednoduchý případ na vyřízení a nic se neděje. Chápu, že nejsem sám, ale je to tak trochu šlendrián.

14
Před 1 rokem
Václav Hrádek

Ozvěte se, zavolejte přímo na MPSV. Já podával žádost 3.11.22, po 120 dnech, kdy se nic nedělo jsem tam zavolal. Do týdne byl výměr doma. Žádal jsem o PD bez výplaty, půjdu 3/2024

1
Před 1 rokem

Znám jednoho. Leze po stromech a kácí je. Rizikové kácení se tomu říká. Ale jinak jsou to opravdu spíše osoby v kremačním věku. Ten termín používala moje babička.

1
Před 1 rokem

To je super že !!! Jen například uvedu .Lidé co šli do důchodu v 54 letech před cca 29 lety a berou tedy důchod více jak 29 let a k tomu ještě mohou pracovat. Oni se nám musí smát komunisti. To se nám už nestane.

Jo časy se mění.

32
Před 1 rokem
Vacek Vacek

Umíš počítat? v 83 letech dědeček běhá po střeše jak čamrda a babička? A všichni podle tebe byli komunisti. Ti lidi si na důchod spořili celý život. A vy pracujete nebo jen píšete?

6
Před 1 rokem

Rači jít dřive než později a vůli prachům .To si ten důchod aspoň trochu užít po 44 letech makáni rukama

41
Před 1 rokem
Milan Frisch

Svatá pravda mam to take tak.

1
Před 1 rokem

Dobrý večer pane Hrádek.Mohla bych moc poprosit o telefonní číslo na Ministerstvo?Mám taky pozadane od prosince 2022 a dodnes nemám ani výměr a už vůbec nee peníze.Mam ofiko důchod od 1.3.2023.Mockrat vám děkuji za ochotu a vstřícnost.

Bartoskova Marie

1
Před 1 rokem

Nejvíc kvičí ti,co ještě na práci pořádně nehrábli....By nás rovnou poslali do hrobu.

17
Před 1 rokem

Myslím, že než něco vymýšlet a trápit se tím.,tak radši jít do ulic a smést je doVltavy,ne?

15
Před 1 rokem
Roman Novák

Ale jak to udělat, že? Odboráři demonstrují a jsou jich jen desítky nebo nižší stovky...U PC je každý "chytrý"....

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Dobrý večer.Omlouvam se můj dotaz byl na pána Zdeňka Majera.

Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
Frantisek Krak

Já se mám dobré a jsem důchodce, zádná změna!

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt