1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Každý věděl že když neodpracuje nedostane ani dávky bych nedala proč jak k tomu ti co mají odpracováno až 47let projdou .neplatili nedostanou nic.je to nespravedlivé.a stát by ušetřil.

14
Před 1 rokem
Jitka Novotnakova

No jenže mi jim jako humanisté vyplatime sociální dávky. Máte pravdu.

5
Před 1 rokem

Jak v 21.století asi vypadá rodičovské a politické učení finančního hospodaření na stáří jednotlivce ??? Nejedná se jen o majora Kalouska a jeho inanční gramotnost národa, ale i yyyyyyyy !! Žurnalisté jsou opravdu vzděláni osobní finanční problematice ?? Papír snese ledasco, a příklady mmmmmmmm !!

4
Před 1 rokem

Nic ve zlém, ale proč pořád píšete jen o starobní důchod? Málokdo se k němu teď dostane. Nas by taky zajimal invalidní důchod. Abychom mohli taky posbírat nějaké informace. Kdo se k němu dostane nebo nedostane. K tomu starobnímu důchodu bych snad jen chtěl dodat, že nebude spousta lidí co toho věku dosáhnou. Bude jich opravdu málo. V mým okolí za posledních 20 let se 70 let dožil jen jeden člověk.

3
Před 1 rokem

Dobrý den jsem narozen 1964 a mám tu na území čr zatím odpracováno 18 let a na slovensku 21 let budu mít nárok na starobní důchod?Pište prosím na email mgatyas@seznam.cz dekuji

1
Před 1 rokem
Milan Gatyas

Ptal bych se jinde.

3
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

cikáni nedělají a mají nárok na všechny sociální dávky a důchod,takže ty ostatní musí mít odpracováno tolik let aby cikáni nemuseli dělat a měli se dobře a kde je pak spravedlnost?????

6
Před 1 rokem

Tady je lepší nedělat, nic nevlastnit a žít na úkor společnosti. Bydlení vám zaplatí, na jídlo dostanete a důchod vám taky dají, no a ještě celý život odpočíváte.

8
Před 1 rokem

Cikáni nemakají vůbec (ne všichni) a mají se líp než ti co pracují a čekají na důchod.

21
Před 1 rokem
Josef Jarolím

Pokud vím, taky mají mnohem menší průměrnou délku života, to ten životní styl, takže hromada se jich ani důchodu nedožije.

1
Před 1 rokem

nezapomente zem ten kdo treba dlouhodobe marodi nezapocitava se mu to jako odpracovana doba.

2
Před 1 rokem
Jiří Bauer

A na to jste přišel jak?

4
Zobrazit dalších 12 reakcí
Před 1 rokem

Je mi 47 a mám 30 odpracovano ..jeste mi chybí? A to jsem vdovec a živím dva skřítky..

4
Před 1 rokem
Standa Kubalek

To by jste chtěl v 47 do důchodu? Nesplňujete ani jednu podmínku! Víte kolik je tady žen, co vychovaly několik dětí, roky na důchod mají, ale ne pojištění!

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Posílejte povinně peníze státu a pak rychle musíte umřít! ;)

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt