5demolice má seniory a teď i 50+ za zvěř kterou chce uštvat a odrbat za každou cenu. Za dva roky se snad svět vrátí k normálu.
až za dva???????
A v kolika budou do důchodu odcházet ty tzv.uprchlici a ty co celý život jsou na dávkách. To se nikde nepíše.Hlavně že se okrádají ty co celý život pracují.
Ti už do důchodu odešli. Jak je pozoruji kolem sebe,daří se jim dobře
Chtěla jsem odejít do ..předčasného duchodu,bude mi 60 v listopadu ale od září se mění podmínky,tak nemůžu, proč nemají ročníky 1963 všichni stejně podmínky to nechapu.
Paní Ilono, bylo mi v březnu 60 let a už jsem si teď v červenci podala žádost o předčasný důchod,budu krácená,ale chci si trošku užít duchodu, mám odpracováno 44let, tak dost bolo už😃
Jurečka jesně řekl,chci aby starší ročníky pracovali co nejdéle.Nejdriv ,padesátníků se to týkat nebude a nakonec nám ještě přidá 🙁Jsou pezpazteřní podvodníci.
Akorát mu v té rovnici nesedí jedna věc a to, že chce aby jsme makali do chcípnutí, nicméně velké procento lidí před důchodem již nebude schopno z důvodu nemocí pracovat. Takže úspora na důchodech se přelije do útrat za sociální podpory a další...
Jak se počítá důchod cikánům co byli celý život na sociálních dávkách ( a není jich málo)....????
Těm se to počítá z průměrné mzdy. Postavené na hlavu, místo, aby se počítalo z životního minima, tak z průměrné mzdy.🤬
Je mi 54.let mám pojištění 38.let pracují od mládí jako čekat ještě důchodový věk to asi nezvládnu mužů jít do předčasného důchodu třeba pojištění 40.let děkuju
Bude muset pracovat i v důchodovém věku,jinak nebude mít vláda důvod,proč ho živit.
Je otázka zda bude vůbec nějaký DŮCHODOVÝ VĚK ??
S tím jak to ta naše pětidemolice vede asi zřejmě nebude.
Téměř nikde se neuvadi,že 40 let odpracováno bude potřeba až od září 2024!!!!
Při dnešní 5demolici až do smrti