1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

5demolice má seniory a teď i 50+ za zvěř kterou chce uštvat a odrbat za každou cenu. Za dva roky se snad svět vrátí k normálu.

52
Před 1 rokem
Jiří Šimoník

až za dva???????

4
Před 1 rokem

A v kolika budou do důchodu odcházet ty tzv.uprchlici a ty co celý život jsou na dávkách. To se nikde nepíše.Hlavně že se okrádají ty co celý život pracují.

78
Před 1 rokem
Zdeněk Cink

Ti už do důchodu odešli. Jak je pozoruji kolem sebe,daří se jim dobře

9
Před 1 rokem

Chtěla jsem odejít do ..předčasného duchodu,bude mi 60 v listopadu ale od září se mění podmínky,tak nemůžu, proč nemají ročníky 1963 všichni stejně podmínky to nechapu.

8
Před 1 rokem
Ilona Grolmusová

Paní Ilono, bylo mi v březnu 60 let a už jsem si teď v červenci podala žádost o předčasný důchod,budu krácená,ale chci si trošku užít duchodu, mám odpracováno 44let, tak dost bolo už😃

8
Před 1 rokem

Jurečka jesně řekl,chci aby starší ročníky pracovali co nejdéle.Nejdriv ,padesátníků se to týkat nebude a nakonec nám ještě přidá 🙁Jsou pezpazteřní podvodníci.

14
Před 1 rokem
Iris Nevimova

Akorát mu v té rovnici nesedí jedna věc a to, že chce aby jsme makali do chcípnutí, nicméně velké procento lidí před důchodem již nebude schopno z důvodu nemocí pracovat. Takže úspora na důchodech se přelije do útrat za sociální podpory a další...

9
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Jak se počítá důchod cikánům co byli celý život na sociálních dávkách ( a není jich málo)....????

27
Před 1 rokem
Volfgang Albert

Těm se to počítá z průměrné mzdy. Postavené na hlavu, místo, aby se počítalo z životního minima, tak z průměrné mzdy.🤬

6
Zobrazit další 3 reakce

Je mi 54.let mám pojištění 38.let pracují od mládí jako čekat ještě důchodový věk to asi nezvládnu mužů jít do předčasného důchodu třeba pojištění 40.let děkuju

8
Před 1 rokem

Bude muset pracovat i v důchodovém věku,jinak nebude mít vláda důvod,proč ho živit.

7
Před 1 rokem

Je otázka zda bude vůbec nějaký DŮCHODOVÝ VĚK ??

14
Před 1 rokem
Jan Spousta

S tím jak to ta naše pětidemolice vede asi zřejmě nebude.

13
Před 1 rokem

Téměř nikde se neuvadi,že 40 let odpracováno bude potřeba až od září 2024!!!!

Před 1 rokem

Při dnešní 5demolici až do smrti

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt