1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Já mám invalidní důchod 3 stupně a je mi 62 mám 14 tisíc důchodu a nevím jak to bude dál ,pokud bude plný nízký ráda bych zůstala v invalidním důchodu i tak sotva vyziji když žiju sama . Příspěvky na bydlení se snížili dle nového zákona měla jsem 649 KČ měsíčně a nově už jen 270 Kč . Těžko se z toho žije a navic drahé léky,už nemůžu dál ,žiju s přístrojem v těle a v hlavě elektrody , a k tomu mobil na tom mám 5 programů abych trochu žila, to musim ještě jezdit 2 krát ročně na hospitalizaci 500 km daleko . ... na 14 dni.

Už tak sotva žiju po zaplacení všeho ,mám jen malý byt ,vše je tak drahé proto se moc a moc bojím aby mi nesnížili důchod Někdy si říkám t už jen přežívám a důchodcům se bere jak se dá .

10
Před 1 rokem
Danuše Neumannová

Nemusíte se bát, až budete mít starobní důchod, tak Vám ho přepočítají a zůstane Vám Ten vyšší, pokud to bude invalidní, tak se jen přejmenuje na starobní. Ale většinou ten starobní je vyšší po přepočtu. Hodně zdraví...

6
Před 1 rokem

Dobrej je mi 58 let a chci

jit o 3 roky driv do dochodu mam 5 deti a mam 35 odpracovano Dekuji

2
Před 1 rokem

Proč jsou na ilustračním obrázku opět osmdesátiletí lidé, když píšete o odchodu do důchodu? :DD

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt