1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

ODS dělá vše proti lidem a ti lidi jim dají ve volbách ještě hlas. To naprosto nechápu a vede mě to k myšlence, že jsme národ omezených tupců.

25
Před 1 rokem
Jan Solacha

Souhlas

8
Před 1 rokem

U předčasných důchodů bych přivýdělky zrušila. Prý odcházejí proto, že už nezvládají pracovat. Jakmile dostanou důchod, už pracovat opět zvládají? Vidím za tím jen vypočítavost.

Před 1 rokem
Alice Prchalová

Paní Alice, kolik máte let, že tak soudíte? Rozhodně jsem z plného úvazku ve svých 60 unavená, taky přemýšlím o odchodu do důchodu . Je to celé nešťastně postavené. Když odejdu, jsem sama a budou mi chybět peníze vzhledem krácení, takže na pár hodin brigáda by pomohla. Určitě ne vypočítavost, zaměstnavatelé o zkrácený úvazek nestojí na HPP, ale brigády do 10t umožňují rádi.

2
Zobrazit další reakci

V předčasném důchodu si přivydělávat je naprosto nelogické. Pokud bych šla do předčasného důchodu, tak proto, že už mám jakékoli námahy plné brýle.

9
Před 1 rokem
Naděžda Bartošíková

Naopak, řada lidí nezvládne už pracovat na 8 hodin, ale na 4 by to ještě zvládli. Jenže z půl úvazku by nezaplatili ani to základní - jídlo a bydlení. Takže je to jediné řešení.

8
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt