1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Dobrý den požádal jsem o předčasný důchod v Dubnu ale nedali mě to vzkázala mě debilní vláda že mám makat.Mám zdravotní potíže tak práci neseženu je mě 62 let.Tak díky této vládě asi chcípnu,sere mě že jsem celej život pracoval.PS.Kolik berou oni tak naše problémi je nezajímaj jenom Ukrajinci je zajímaj aby se tady měli dobře.

62
Před 1 rokem
Jindřich Hájek

Obávám se, že vás brzy smáznou s "výhružným e-mailem", že je váš příspěvek vulgární a podněcující k nenávisti k "určitým skupinám", ale jinak máte naprostou pravdu a držím palce (manžel letos 60, taky si honem požádal, celý život pracoval manuálně, ale už to teď vzhledem k věku a zdravotnímu stavu nedává). Já jsem "pár let" přetahovala, ale seděla jsem v kanceláři na zadku, takže to tak hrozné nebylo (občas dost "na palici"), ale jinak to šlo.

30
Před 1 rokem

Narodila jsem se 30.9 1963 a vychovala 2 děti. 30 záři mi bude 60 let. Chtěla bych se zeptat, jestli si stihnu zažádat o předčasný důchod bez výplaty za stávajících podmínek a jít potom o 2 roky dřív. Můj zdravotní stav už není dobrý, dělám manuelne a je to čím dál horší

1
Před 1 rokem
Tana Havelkova

Neváhejte a do 30.9.pozadejte,pak už to bude horší

Před 1 rokem

Já chci jít do předčasného v 60 , ale musím ještě 4 roky počkat , pokud se to nezmění a nepůjde to tak přečkám na ÚP nehodlám dělat ani o den více pracuji celý život a mám toho plné zuby 🙂

13
Před 1 rokem

příští rok 21.6 2024 mám jít do starobního důchodu,bude mi 63a 8 měsíců, ale mám zdravotní potíže a práci nezvládám ,je možné požádat o předčasný důchod ? Nebylo by to o rok, ale o 9měsíců

1
Před 1 rokem
Miroslava Žalská

Jděte do předčasného teď do konce září, dokud platí dosavadní pravidla. Od října bude za předčasnost vyšší krácení.

13
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

V říjnu mě bude 61...a také už nezvládám....jdu tedy do předčasného o dva roky... vláda neví co je to pracovat... dělám 42let plus dvě děti

12
Před 1 rokem

Dobrý den,chtela jsem před schválením nového zákona ,zažádat o předčasný důchod 23.3.2024,co mám teď dělat,je nake řešení,děkuji za odpoved

1
Před 1 rokem

Pokud bude muži v prosinci 60 let, může odejít do předčasného důchodu o 5 let dříve? Žádost podal v srpnu.

1
Před 1 rokem

Dcera se neumí postarat o děti,? Smutné.

7
Před 1 rokem
Dana Dobrá

paní nepíše že se bude starat jen pomáhat a taky má ještě maminku které hodně pomáhá tak proč ta negativa

20
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 rokem
Ivana Fialova

Ano paní Ivo, já měla 60 v březnu a od července mám podáno o př. duchod.

4
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt