Vážený pane, to jste musel pořádně fixlovat s pojistkou, protože já mám jedničku 11700 kč.
Ale to jsem, na rozdíl od Vás, makala celý život!
Dle Vaší zmínce o pojistce usuzuji, že pobíráte plnění (důchod) z životní pojistky uzavřené s pojišťovnou, a to pojištění pro případ invalidity způsobené úrazem. Ale pán měl na mysli pojištění sociální a výplatu důchodu od ČSSZ a ne od komerční pojišťovny. (komerční mám psáno správně s malým k)
Trojku dostávají jen Cikáni,alkoholici a feťáci,jelikož nemohou chodit do práce,kolegovi,co přišel o oko ( řidič z povolání) posudkový řekl, že ruce má zdravý.
Vy jste asi někde potratil mozek protože ti cigáni , fetáci a alkoholici žádné důchody nemají.Nemají odpracované roky a nebo vy mezi ně patříte že jste tak informovaný.
Zkuste podat odvolání. Jak na to Vám poradí zdarma pracovníci z NROZP (Národní rada osob se zdravotním postižením). Sídlí v každém krajském městě. A nezapomeňte být osobou sociálně pojištěnou. (prac. poměr, evidence na ÚP, OSVČ) To aby se vám doba pobírání ID počítala jako odpracovaná.
Znám ČID co dostali částečný duchod, a již o práci nezavadili. Pak se diví!
To musíte vědět sám,jak jste byl vůči sobě zodpovědný. Počítá se z vašeho vyměřovacího základu. Takže se asi moc nepředřel. Sama mám ID
Stačí jít x krát do solarka, naučit se dvě kouzelné slova rasismus a diskriminace a jde vše...
A vyměřovací základ vám nic neříká. Mám ID a nestěžuju si, vůbec ne
když nemají odpracováno tak mají sice ID ale bez výplaty peněz takže si pak chodí pro dávky
Ti přechytračelí, se pak diví. Máte pracovní povinnost,jako zdraví, ale s úlevami.
Měna netřeba stačí zavést Euro a je vyřízeno.