1600/1600Zbývá 1600 znaků

Vážený pane, to jste musel pořádně fixlovat s pojistkou, protože já mám jedničku 11700 kč.

Ale to jsem, na rozdíl od Vás, makala celý život!

8
Před 1 rokem
Monika Sedláčková

Dle Vaší zmínce o pojistce usuzuji, že pobíráte plnění (důchod) z životní pojistky uzavřené s pojišťovnou, a to pojištění pro případ invalidity způsobené úrazem. Ale pán měl na mysli pojištění sociální a výplatu důchodu od ČSSZ a ne od komerční pojišťovny. (komerční mám psáno správně s malým k)

1
Před 1 rokem

Trojku dostávají jen Cikáni,alkoholici a feťáci,jelikož nemohou chodit do práce,kolegovi,co přišel o oko ( řidič z povolání) posudkový řekl, že ruce má zdravý.

20
Před 1 rokem
Karel Vyšata

Vy jste asi někde potratil mozek protože ti cigáni , fetáci a alkoholici žádné důchody nemají.Nemají odpracované roky a nebo vy mezi ně patříte že jste tak informovaný.

6
Před 1 rokem

Zkuste podat odvolání. Jak na to Vám poradí zdarma pracovníci z NROZP (Národní rada osob se zdravotním postižením). Sídlí v každém krajském městě. A nezapomeňte být osobou sociálně pojištěnou. (prac. poměr, evidence na ÚP, OSVČ) To aby se vám doba pobírání ID počítala jako odpracovaná.

2
Před 1 rokem
Valeana Šabatová

Znám ČID co dostali částečný duchod, a již o práci nezavadili. Pak se diví!

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

To musíte vědět sám,jak jste byl vůči sobě zodpovědný. Počítá se z vašeho vyměřovacího základu. Takže se asi moc nepředřel. Sama mám ID

Před 1 rokem

Stačí jít x krát do solarka, naučit se dvě kouzelné slova rasismus a diskriminace a jde vše...

4
Před 1 rokem
Pavel Klain

A vyměřovací základ vám nic neříká. Mám ID a nestěžuju si, vůbec ne

Před 1 rokem

když nemají odpracováno tak mají sice ID ale bez výplaty peněz takže si pak chodí pro dávky

2
Před 1 rokem

Ti přechytračelí, se pak diví. Máte pracovní povinnost,jako zdraví, ale s úlevami.

2
Před 1 rokem

Měna netřeba stačí zavést Euro a je vyřízeno.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt