1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pracovat v důchodu kvůli penězům se nevyplatí. To je lepší zůstat doma, a věnovat se zahradě, vnoucatum. A nebo chodit do práce jen na částečný úvazek, a to jen proto, aby se člověk dostal mezi lidi, a neukousal se doma nudou. Záleží také jaká práce to je. Pokud to vyžaduje velké fyzické nebo psychické vypětí, je lepší zůstat doma a najít si koníčka. Je všeobecně známo, že nejméně času mají právě důchodci.

13
Před 1 rokem
Rastislav Hanzlík

Zatím se ve svých 64 letech necítím být doma, ale těch 89Kč, kterým se mi navyšuje základ důchodu po odpracování 360dní v roce jim přece nenechám.

1
Před 1 rokem

To než aby pracoval v důchodu a zvýšil se mi o stovku tak se budu raději věnovat vnoucatum a práci na zahrádce a užívat si života v klidu bez nervů v práci.

18
Jaroslav Bartoš

Pane Bartoši, když jako důchodce ještě pracujete, tak tu trošku za těch 360 dní navíc co do důchod.pojištění odvede zaměstnavatel, rozparcelujte na 20 let - a vyjde vám necelá stovka měsíčně až do smrti.

Před 1 rokem

Na nic se netěšit. Deset let pracuji v důchodu, jako OSVČ.

Odevzdám na povinném odvodu na sociální a zdravotní

každý rok desítky tisíc ročně. Letos jsem dostal navýšení

důchodu o 83,-Kč měsíčně. Stále na můj dotaz neodpovídají

příslušné orgány. Dotaz se týká toho, proč a na jaký důchod si osoba, která si splnila svojí zákonnou dobu pro přiznání starobního

důchodu a nadále pracuje, odvádí další peníze na sociální.

9
Před 1 rokem

Lepší je si nechat přiznat důchod ke dni, kdy to splňujete a dál pracovat ve firmě. Budete mít důchod + mzdu. To co vyděláte za půl roku vám stát nedá do navýšení důchodu.

5
Před 1 rokem

Dobrý den,šla jsem do důchodu o rok dřiv po roce jsem si našla práci ale už nedělám chci vědět jestli se mi započita ten rok strahavali mi stejně jako na hlavni pracovni poměr děkuji Ježková

Před 1 rokem
Mamicka Ježková

Musíte mít odpracováno 360 dní a pak si o to sama na sociální zprávě zažádat.

1
Před 1 rokem

V podobném članku pán odpovídal v diskuzi,že pracoval rok a vydělal přes 670000.Na důchodu přidali 16 kč.

5
Před 1 rokem
Jarda Kuchta

Ale má velmi dobrý pocit z toho, že vydržoval hafo rodin nepřízpůsobivých. A oni ty chechtáky zase otočí v hernách, cigaretách a alkoholu. Již přes 5 let jsem pracující důchodce a už kvůli tomu končím, byť práce mě uspokojovala. Nic, ráno přispím.

15
Před 1 rokem

No to je zase paskvil,pobírej důchod a dál pracuj,kašli na stát ten je k ničemu . Jen a jen tě bude využívat a taky zneužívat.

Před 1 rokem

Takže jestli tomu rozumím, výše výdělku na zvýšení důchodu nemá žádný vliv, pouze každých 360 dnů odpracovaných?

5
Před 1 rokem

Když taková důchodkyně má 74 let a pracuje na pokladně ,vypadá to divně.🤔

Před 1 rokem
Karin Michalkova

No asi by chcipla hlady když má malý důchodci

1
Před 1 rokem

Lidi,kteří nemají pořád dost,nakonec nemají nic,v hrobě je už nepotřebují!Je to ale jejich věc.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt