1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Za 2 roky budou snad změny, ale po řádění toho asociála už to asi nebude jednoduché. Traktorista a surikata veřejně lhali, že se jejich "parametrické" změny nedotknou lidí 40 - 50+ které úplně potopili.

19
Před 1 rokem

Tak to je divné to můj známí, který odcházel do důchodu v 60 což je již dvacet let má o 2000 více (18 000 ) a měl plat průměrný bez směn průměr té doby . Tedy nebrečí a přežije díky, že je ve svém. Pokud tedy odejde někdo do důchodu dříve podle příkladu o 3 roky co se uvádí bude mít 16 257 Kč a vypočteno z platu 43 000. TAK TO LITUJU HODNĚ LIDÍ CO MAJÍ 30 000 TY BUDOU MIT TAK 12 000 COŽ SOTVA ZAPLATÍ POPLATKY ZA BYT. Oni kamarádi to mají dobře vymyšleno hodně lidí pomře hlady.

5
Před 1 rokem
Tapal Milos

Máš pravdu,v 60ti letech jsem zjistil ,že mě vláda posunula odchod do předčasného důchodu o 1,8 roků déle stím ,když půjdu o ty 3 roky do důchodu dříve ,budu mít takový krácení peněz?? Dostanu Za celoživotní práci jen 16 257 kč .Jako řemeslník víc než 30000kč nemám,takže od nového roku ,už nebudu dělat a budu čekat raději na smrt.Pracuji od 16 těžkou fyzickou práci,již nemám sílu a motivaci.

3

Krácení je moc špatné.To nestačí ani do domova pro seniory.Je to smutné. Pracuji už 42 let, ráda půjdu do důchodu dřív, ale nebudu moc žít. Platim soc., zdravotni. Nikdy jsem nic po státu nechtěla, není to fér. Dvacet tisic by bylo potřeba na živobytí v dnešní době. Tato situace není dobrá. Budu jen doufat, že se něco změní k lepšímu. Vycházeli jsme z osmé třídy, stačila střední škola a už jen práce. Nechtělo by to zase zavést? Dnes všichni jen studuji a na nás nemá kdo pracovat. Už bych si ráda odpočinula. Děkuji.

22
Před 1 rokem
Vladislava Gloserová

Ano, i já pracuji 42 let. A smutné je, že se bazíruje na nějakém čtvrtletí! A přitom někdo horko těžko splní 35 let. Některým v 65ti stačí i dvacet.

3
Zobrazit další 3 reakce
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt