Ano,dostanou ale sociální dávky a ty jsou vyšší než důchody.Tak proč chodit do práce,když stát je tak štědrý.A nebo to platí jen pro určitou skupinu flákačů.
Co to tady melete?
Disident, který v ČSSR "pracoval v odbojové skupině Plastký trotl" a následně pěstoval konopí v buši v Austrálii po návratu do ČR dostal (tak jako všichni disidenti), od Jurečky průměrný důchod!!! 🙁
Mám odpracováno 42 let a věk 58 a stejně do důchodu nemohou.Tak nechápu na co jsou nám odpracované roky
po odpacovani 48 let jsem sel do starobniho duchodu a protože jsem zivnost nezrusil maji ruku natazenou jak zdravotka tak socialka kam ty penize jdou mi vrstevnici se vsichni na to vykašlali ale ja musim zasadit na poli brambory chodit delat instalaterinu co by na to predkove rekli a ted to ucime vnoucata sedi na kombajnu a prebiraji brambory ted uz vědi o cem ta prace je
Ty jejich absurdni podminky a to 35 let do duchodu ,to nema obdoby,nikde na svete ,jen u nas to je fakt absurdni a fiala rikal pred volbama,ze to udela na 25,let vsichni jen lzou
Beztak máme mrak peněz pro Ukrajinu….Ale pro nás nejsou…i když člověk dre…vláda ho sedre…jsou to mrchy bezpaterni!!!!!
Jděte už s těmi ubohými kecy do zádele. Kolik procent z ročních nákladů na důchody tvoří peníze poslané na Ukrajinu? Dokážete si to spočítat? Dávala jste ve škole při matematice pozor?
Kdo má málo odpracovaných let, důchod nedostane
---
Tak dostane podporu a ta bude větší jak důchod
Třeba jako ten povaleč ze stanu, nikdy nepracoval a dostal 20000kč, výsměch těm co ráno celý život vstávali do práce.🤢
Já mám 38 let odpracovaných, ale do normálního odchodu do důchodu mi chybí podle pana Jurečky devět let a tři měsíce. Nemám ani odvahu se ptát na případný předčasný odchod do důchodu.
To ale neni novinka ne ? Spis me udivuje ta "solidarita" kvuli ktere musime do duchodu v 70 a platit za vsechno vice 🤔
Však to je správně.Na každého stejny metr.
To by mě zajímalo, jak se to bude řešit u nepřizpůsobivých občanů, kteří celí život práci nevyhledávají, aby dostali průměrný důchod.