1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Doufam, ze to bude platit pro vsechny, i co jsou leta na UP a OSSZ, a ne co odebiraji ale co plati z prcovne pravniho vztahu

Cili za HPP na radnou smlouvu

3
Před 1 rokem

Poněkud divné, jak je to tedy s důchody zasílanými do zahraničí lidem kteří odešli aniž by tu odpracovali Vámi zmiňovanou minimální dobu pojištění?

2
Před 1 rokem
Zdeněk Brada

Dnes jsou s většinou civilizovaných zemí dohody o uznávání důchodového pojištění atd. Takže když v součtu odpracovaných let dosáhnu na důchod dostanu z českých peněz poměrnou část. Pokud zároveň plním nárok na důchod např. v německu, dostanu poměrnou část německého důchodu.

Před 1 rokem

Chci se zeptat započítávat se tam také že sem rukoval do armady? 1,5 delam uz 25let cca jen by me to zazjimalo dik za inf predem lidi 👍👉🗽

Před 1 rokem
Standa Marton

Jestli jste narukoval do cizinecké legie , tak ne.

Před 1 rokem

To je hnus, chtěla bych vidět počet odpracovaných let u našich romských spoluobčanů!!!!

17
Před 1 rokem
Blanka Jiráska

Ti důchod nedostanou, ale stát jim to vynahradí na dávkách. Mnozí se pak mají líp, než ti co 40 let pracovali.

12
Před 1 rokem

Já mám letos regulérně odpracováno 44 let a ještě se do důchodu nechystám. Jestli někdo nějaké roky potřebuje, tak mu je přenechám. Jen se nestyďte. 😄

6
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Nejrychleji vyřízený (průměrný) důchod obdržel poustevník z Austrálie a nemusel pracovat.

22
Před 1 rokem
Marie Matyášková

Tady by se měli hlavně novináři zaměřit, jestli ministr neporušil nějaký zákon o přiznání starobního důchodu. pokud došlo k porušení zákona měl by ten legrační ministr bezpodmínečně odstoupit.

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

A ten kdo ma odpracovane ,tak toho oškubou,nebo prodlouži roky odchodu.

7
Před 1 rokem
Dusan Maslo

Pokud máte nějaké lepší řešení , zkuste ho navrhnout ministru Jurečkovi.

1
Před 1 rokem

A ten kdo nemá odpracováno nic tak dostane víc než ten co bude mít odděláno 45let

27
Před 1 rokem
Jan Budín

Ten kdo nemá odpracováno starobní důchod prostě nedostane.

6
Před 1 rokem

Takže když někomu 20 let strhávají socialní pojištění tak nic nedostane a bude žebrat o sociální dávky to to nejde udělat půl na půl.

1
Před 1 rokem
Krupička Jiří

Když bude mít odpracováno 20 let půjde do důchodu o pět let později.

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Já mám odpracováno od 16let zatim36let a ještě budu dělat 13let a 7mesicu tak snad něco málo dostanu.

4
Před 1 rokem
Vladka Hulova

Hlavně si ohlídejte odvody, ty jsou důležité, práce ne.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt