1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

na konci roku mám jít do starobního ale už 10 let jsem v invalidním - tak to taky musím žádat nebo si mne přehoděj automaticky ?

8
Před 1 rokem
Jáchym Berka

Musíte zažádat!☝️Jen zkontrolují a pokud jste měla nějaké příjmy tak doložit ... Já se objednala on-line na čas a během 5 minut jsem bylo vše vyřízeno paní to měla vše připravené.A do 14 dní jsem měla překlopen na účtu včetně doplatku rozdílu 👍 Supr bez čekání do deseti minut jsem měla vše vyřízeno. Návštěvy jsem rezervolava online na určitý čas!

2
Před 1 rokem

Na důchody nebude protože Černochová musí koupit stíhačky a Fiala musí půjčit miliardy na cizáky. Zdravotnictví se soc systémem se zhroutí. Bude válka, ta to vyřeší. Historie se opakuje….

17
Před 1 rokem
Milan Knesl

Můžeme poděkovat rusákům. Je na čase je zahnat zpět do bažin.

12
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Chtělo by to, pokud brečíte, napsat důvod, proč vám správa neuznala žádost o důchod. Jinak je to asi brekot nad cizím hrobem.

13
Před 1 rokem
Antonín Mokrý

Tyhle otázky fiktivních lidí si "redaktoři" webů běžné vymýšlí. Aby měli o čem psát, v horších případech, aby cíleně roze...sírali společnost.

10
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Jo hold bez práce nejsou koláče a nebo kdo nepracuje ať nejí !

31
Před 1 rokemUpraveno
Vaclav Mazanek

mno ,ale musíte uznat že existují vyjímky-i nepracující chartista má koláče..😁

44
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Kdo si taky může pamatovat 35.let kde všude dělal, dále nikdo nepočítá s částečnými invalidními důchodci, co s nimi, taky jim řekneme, že nemají nárok!!!

9
Před 1 rokem
Jiří Beran

Já si tedy pamatuji 40 let své pracovní činnosti, včetně dat nastoupení a ukončení pracovního poměru.

10
Zobrazit dalších 19 reakcí
Před 1 rokem

Kdy tedy dostanu důchod na účet? Proč se se diví? Asi mu řekli jasně proč. Tak do montérek a hybaj do práce.

24
Před 1 rokem

Je si třeba zjistit , zda zaměstnavatelé za vás odvádělí pravidelně dávky .Ale jak je patrno ,tak jste čekal .Jestli neplatil ,budou vám chybět odpracovaná léta .

Před 1 rokem

Vítej, za tohle tady rádoby demokrati cinkali klíčenkama... 👌

43
Před 1 rokem
Hynek Skryja

Proč nenapsal jak byl zaměstnán jakou dobu platil pojištění .To nemá co dělat s cinkání klíčema.

94
Před 1 rokem

Nebyl jste disident , nepodepsal jste chartu77 a nevoli pětikoalici ani generála .

18
Před 1 rokem
Josef Pinkas

Tohle dokáže sesmolit pouze galaktický tupec,že Pepíčku ?

8
Zobrazit dalších 18 reakcí
Před 1 rokem

měl jste být disidentem a měl by jste vystaráno

25
Před 1 rokem
Jan Šíma

Disidenti, ty byli zašitý v kotelnách ,nejlépe plynových a nebo přikulovali.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt