na konci roku mám jít do starobního ale už 10 let jsem v invalidním - tak to taky musím žádat nebo si mne přehoděj automaticky ?
Musíte zažádat!☝️Jen zkontrolují a pokud jste měla nějaké příjmy tak doložit ... Já se objednala on-line na čas a během 5 minut jsem bylo vše vyřízeno paní to měla vše připravené.A do 14 dní jsem měla překlopen na účtu včetně doplatku rozdílu 👍 Supr bez čekání do deseti minut jsem měla vše vyřízeno. Návštěvy jsem rezervolava online na určitý čas!
Na důchody nebude protože Černochová musí koupit stíhačky a Fiala musí půjčit miliardy na cizáky. Zdravotnictví se soc systémem se zhroutí. Bude válka, ta to vyřeší. Historie se opakuje….
Můžeme poděkovat rusákům. Je na čase je zahnat zpět do bažin.
Chtělo by to, pokud brečíte, napsat důvod, proč vám správa neuznala žádost o důchod. Jinak je to asi brekot nad cizím hrobem.
Tyhle otázky fiktivních lidí si "redaktoři" webů běžné vymýšlí. Aby měli o čem psát, v horších případech, aby cíleně roze...sírali společnost.
Jo hold bez práce nejsou koláče a nebo kdo nepracuje ať nejí !
mno ,ale musíte uznat že existují vyjímky-i nepracující chartista má koláče..😁
Kdo si taky může pamatovat 35.let kde všude dělal, dále nikdo nepočítá s částečnými invalidními důchodci, co s nimi, taky jim řekneme, že nemají nárok!!!
Já si tedy pamatuji 40 let své pracovní činnosti, včetně dat nastoupení a ukončení pracovního poměru.
Kdy tedy dostanu důchod na účet? Proč se se diví? Asi mu řekli jasně proč. Tak do montérek a hybaj do práce.
Je si třeba zjistit , zda zaměstnavatelé za vás odvádělí pravidelně dávky .Ale jak je patrno ,tak jste čekal .Jestli neplatil ,budou vám chybět odpracovaná léta .
Vítej, za tohle tady rádoby demokrati cinkali klíčenkama... 👌
Proč nenapsal jak byl zaměstnán jakou dobu platil pojištění .To nemá co dělat s cinkání klíčema.
Nebyl jste disident , nepodepsal jste chartu77 a nevoli pětikoalici ani generála .
Tohle dokáže sesmolit pouze galaktický tupec,že Pepíčku ?
měl jste být disidentem a měl by jste vystaráno
Disidenti, ty byli zašitý v kotelnách ,nejlépe plynových a nebo přikulovali.