1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Poradna: Zdravotní problémy v předdůchodovém věku

Paní píše že je jí 56let a má odpracováno 38let. Dřív by byla nejspíš již v penzi. Ale dnes musí makat neboť nemá nárok! Tak hlavně že spousta vyžírků nemaká a celý život berou dávky! A tak je to spravedlivé! HNUS!

66
Před 1 rokem
Jaroslav Řezáč

jj dříve odcházeli ženy v tomto věku do důchodu ,podle dětí,no dnes jim přidali 10 let a chlapi jdou o 5 let déle,to je spravedlnost.

8
Před 1 rokem

hledání vhodného pracovního uplatnění ??? a kdo zaplatí rozdíl v poklesu mzdy?- já po dvou operacích páteře svou profesi ze zdr. důvodů vykonávat nemohu- invalidní důchod mi už 4 roky odpírají s tím že je u mě možnost rekvalifikace- tu už mám 2 roky také- s platem jsem šla skoro o 2/3 dolů 🙁 a určitě nehrozí že se můj zdr. stav bude zlepšovat

29
Před 1 rokem
Barbora Janýrová

Jakože když nejste schopna pracovat na 100%, tak by jste chtěla, aby vám to někdo do těch 100% mzdy doplácel? 😄 Jako kdo a proč? Na něco takového jste měla mít soukromé pojištění. A teď si představte, že se bude chodit do důchodu v 68 letech. To teprve bude legrace. Když lidé přemýšlejí jako vy 😄 . Nemůžu pracovat, ale chci peníze, jako kdybych pracovala 😄

14
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 1 rokem

to je dobrej fór, že si má zažádat o ID 🙂 nedávají ho lidem po onkologické léčbě, po nádorech mozku, lidem, kteří sotva chodí o berlích... ale co jsem vypozorovala, na astma ho dostane i vášnivý kuřák. tabulky jsou holt tabulky, člověk je nezajímá.

25
Radka Vránová

Tak nevím mám astma psychosomatické,těžký reflux levou ruku od zápěstí s omezeným citem.A neuznali nic🙄přitom s tím refluxem nejde dělat ani blbou uklízečku.

12
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Petr Gola je pomatenec. A píše zaplacené nesmysly OSSZ a její posudkový lékaři jsou obyčejní vyděrači . Stačí ,tedy zaplatit a invalidní důchod dostane .

23
Před 1 rokem
Roman Blažek

A nebo mít vhodný odstín...

6
Zobrazit další reakci
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt