1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Navrhuji Vám demonstrativně před Strakovkou zahájit hladovku,tak jak to předvedli disidenti před 2 měsíci a Jurečka vám zajistí důchd jako jim.A také nemusíte nic dokládat,kde jste pracoval atd.

18
Před 1 rokem

Nástup do důchodu jsem měla k 28.říjnu 2023. Od té doby marně na vyplacení důchodu čekám. Stát mi dluží už pět důchodů a nevyplatí li mi je do konce března, bude mi jich dlužit už šest, protože důchod se nevyplácí zpětně, ale napřed. Prý toho mají moc. Na můj dotaz jak to mají dělat lidé, kteří nepracují, byla odpověď, ať si najdou brigádu. Těším se, jaké mi stát vyplatí penále a jak bude vložen do registru dlužníků tak jako každý z nás, když si neplní své povinnosti.

11
Před 1 rokem

Je to nezajímavé, ale normálně jsem pracoval jako dělník, technik apod. a teď mám, podle stejných předpisů jako ostatní, dobrý důchod. Žádná senzace, žádné nářky a nadávky. Nuda, ale užiju si to.

20
Před 1 rokem
Miloslav Svoboda

A co?

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Ty nářky v titulku článku jsou směšné. Rozhodující jsou pouze dvě věci, jak dlouho jsem si platil sociální pojištění, a jestli jsem schopen to prokázat. Je to úplně jednoduché, nechápu lidi co tomuhle nerozumí.

25
Před 1 rokem

Tak si opověděl sám touhle větou. Jak je to možné, když jsem skoro pořád pracoval? Co to je skoro? Co dělal v tom období co skoro pracoval? 🙂

43
Před 1 rokem

otázka třeba blbě položená. Pokud provádím každý rok daňové přiznání, ke kterému se přikládá právě doklad o platbě zdr. a soc., tak by to mělo být snadné dohledat na finančáku ne?

4
Před 1 rokem
Rudolf Procházka

Jenže problém může být ještě z doby, kdy žádné finančáky neexistovaly.

4
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

No a disidenti nepracovali vůbec a důchod mají a ještě v průměru

64
Před 1 rokem
Petr Hocke

Oni pracovali protože pracovat se MUSELO, ale v kotelnách a podřadných, špatně placených zaměstnáních. Tak jim to konečně narovnali😁

3
Před 1 rokem

zlatý komunisti.

47
Před 1 rokem
Jakub Veleba

Jj, nemuselo se makat a pivo bylo za par slupek !!!

31
Před 1 rokem

Postavte si stan před ministerstvo zahajte před vánocema hladovku a máte pěkný důchod aniž by jste musel makat zatím co jiným dříčům pčítají každou hodinu a když mají před důchodem onemocní kopnou ho do zadku s žebračenkou že nemá ani na nájem.

5
Před 1 rokem

Mně chyběly tři roky. Je to bordel ČSSZ. Naštěstí jsem dokázal najít učební smlouvu. Důležité je to začít řešit včas.

14
Před 1 rokem
Jenda Fojtík

To není nepořádek ČSSZ, ale vašich zaměstnavatelů, kteří neodeslali potřebné doklady.

10
Zobrazit dalších 5 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt