Pracovat v zahraničí nebo u nás na černo není nikde zaznamenáno. Takže, když někdo řekne, pracoval jsem celý život, neznamená že platil daně a sociální a důchodové
Ono to není ani tak o práci jak si hodně lidí myslí ale o placení sociálního pojištění,
navíc sám píše že SKORO vždy pracoval takže dostane skoro dobrej duchod
Nechápu jak může být někdo překvapen,že nemá kontrolu nad tím zda platil a jak dlouho soc.pojisteni?!
Problémy mohou být z 80. let, kdy nebyly například volně dostupné kopírky a ani papíry do kopírek, takže z té doby člověk nemusí mít vlastní kopie dokumentů. V 90. letech zase řada firem neměla dobrou disciplínu a za své zaměstnance neodváděla, co měla a firmy v té době také neřízeně zanikaly.
Stačí byt tzv. dizident, nepracovat a chlastat a průměrný důchod vás nemine.
A kde jsi "disidentoval" Stáníku,že máš tak bohaté zkušenosti ?
Jak je to možné??vždyť jsem SKORO pořád pracoval!! To skoro stačí
To víte hlavně, že je pro peníze pro tyhle ročníky ostatní nejsou asi důležití klasika.
Proč děláte závěry, když o tom nic nevíte. Přečtěte si aspoň článek. Tam je to popsáno dost jasně. Nejde o peníze, ale pravděpodobně p " nepořádek" v evidenci.
Asi jste všichni volili nesprávné strany,nó......
Já myslím, že volbou jiné strany by se prakticky nic nezměnilo.
Babišovci se dnes holedbají, ale oni tam byli 8 let a nic podstatného se nezměnilo-co se týká důchodů.
Český důchodový systém je černá díra bez konce . . . . !
Jak jste na to přišel? Asi proto, že je pořád opakováno, že důchodový systém je v mínusu. Vytrháváno je to z celého komplexu příjmu a výdajů. To podle toho je armáda celá v mínusu a nikomu to nevadí. Je to proto, že si to musí nějak zdůvodnit, aby na důchodcích ušetřili. Nesmíte všemu věřit, co oni tvrdí.
Vždyť budou volby, máš možnost jim to taky spočítat.
A komu soudruhu
To je nevysvětlitelné když pracoval ?
Podmínkou není jen pracovat, ale platit sociální pojištění.