Co to mamláte? Původně před " úpravami" jsem měla jít s dvěma dětmi do důchodu v 55. A bohužel jsem chytla samé prodlužování, a bylo z toho 60+ 4 měsíce. Nějaké divné výpočty.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Když diskuzi o prodloužení věku do důchodu vede Pávek,co šel do důchodu v 56 letech... Pro mě bude hrdina až tady začne vysvětlovat VŠEM lidem co chodí do důchodu mnohem dříve než obyčejný smrtelník, že si nemají brát různé výslužné a mají makat do sedmdesáti,jak všichni ostatní!!!
Šel jsem do předčasného před třemi lety a vůbec toho nelituji. Než fialoví dezoláti začali drbat důchodce i nedůchodce, posílat jejich prachy Zelenině, měl jsem několik valorizací podle zákonů z dob Babiše. Kdybych šel do důchodu v řádném termínu, budu mít dnes důchod nižší. Ti, kterých se to týká, by se měli za rok zamyslet, komu to hodit. Já, těm vládním darebákům ,ale určitě ne.
Plácate hlouposti. Jen opakujte narativ té vaší ANOsekty. Nikdo důchody nesnizil a Babiš vám zvedl důchod o 300 na jednu valorizaci. Pokuste se o racionální myšlení a né víru, pokud vám to stbák dovolí.
No tfuj!!!Moje genetace ročniky 1984 a dál….se duchodu uz fakt nedožijem!Manualne pracujici s 12h stani na nohou-to si asi ti v praze z nas delaji uz jen prdel!!!!chce se mi z nasi vlady zvracet!deti se nam nezapoctou - proste st chcipnem rovnou nekde u pásu!!!!!!!!!
Prostě žádné sociální jistoty...já toho mám plné kecky po osmi hodinách a jsem také ročník 1984.
Možná lehčí práce od roku 2000, makat v 80 a 90 bez pomůcek a PC byla dřina. A Husákovi děti držely ekonomiku a teď jim před šedesátkou řeknete tohle. Ti lidé by měli jít max v 60. Ať makají mladí nezaměstnaní.
Co by furt prodlužovali odchod do důchodu? Ať tedy vrátí lidem ty peníze které zaplatili na důchodovém pojištění
Kde mě zaměstnání vtom věku. Už teď mám problém.
Už od ledna se snižuje výpočet nových důchodů!
A přesně o to jde to říkám už dávno
No a o to jde v první řadě.