Na f35 a další hračky a šrot se musí někde sehnat peníze
Pokud někdo řádně neodváděl, tak holt nemá.
Mám okolo sebe několik servírek, bývalých servírek. Placeny byly jak je zvykem přes pásku minimálka, zbytek na ruku. Když jsem se jich kdysi ptal jak to bude v důchodu dozvěděl jsem se, že toho se nedožijou. Dnes? Jsou v důchodu, berou 12 a křičej. Stát je okrad, Fijala je okrad, všichni je okradli. Že ony se vlastně na zlodějině (krácení tržeb, neodvádění DPH) podílely, to ani omylem.
Mám okolo sebe i několik bývalých OSVČ. Celý život optimalizovali co se dalo, oni přeci stát nepotřebují, nic od něj nechtějí (policie, školství....je zřejmě zdarma) . mně, zaměstnanci nadávali, že jsem blbej, že cpu státu prachy do chřtánu a stát je nejhorší hospodář.
Dnes v důchodu berou také 12. Křičej stejně, když jim řeknu, že po státu přeci nic nechtěli tak jsem blbej a nemluví se se mnou. V jednom jim ale musím dát za pravdu, stát je nejhorší hospodář. Představte si, že všichni berou příspěvek na bydlení.
A tak já, který poctivě platil všechny odvody chci aby stát byl i vojensky zajištěn. Fandím i těm F 35, já jsem si je sakra předplatil.
Jo, a na průměrnou mzdu taky většina lidí nedosáhne.