Teda, asi mám celoživotní pracovní kliku, nikdy mi neházeli klacky pod nohy , minuli a současný šéf je a byli bezva. A kdybych nepotřebovala po 30 letech změnu, tak jsem pořád na stejném místě. Ale i teď mám v nové práci taky super šéfa a šéfovou. Na všechny šéfy, kteří prošli mým cca 40- letým pracovním procesem, vzpomínám jen v dobrém.
Mám to úplně stejné. Všichni mí nadřízení byli na správném místě a nikdy jsem neměla s nimi problémy. Tak jen doufám ,že to bude i dalších deset let co mi chybí do důchodu.
Jo jo už to začíná a nemusí ani schválit výpověď bez udání důvodu tohle se praktikovalo v devadesátkách . si starý výpověď máš malý děti výpověď . Důvod se vždy našel neb kdo chce psa bít hůl si vždy najde . Jen mě zajímá jak TO TEN BLB JUREČKA CHCE DĚLAT KDYŽ ZVYŠUJE ODCHOD DO DŮCHODU !! Pro podnikatele jste starý když už je vám 45 a co pak když je vám šedesát . Prostě půjdete ne na pracák ale na nemocenskou tu můžete mít rok no a pak 11 měsíců pracák !! Jenže výpočet důchodu se vám sníží a to o dost protože nemáte třeba odpracováno 35 let a krácení v předčasném důchodě je fakt hodně peněz. Prostě rada BRAŇTESE VŠEMI PROSTŘEDKY TŘEBA I SOUDEM.
Je to trochu reakce i na pana Schwarze co vám psal. Mě je 47 a podle posledního výpisu informativního osobního listu důchodového pojištění, který jsem si nechal před cca 2 měsíci udělat, mám odpracováno 27.5 let bez započítaného studia. Takže bych se rád zeptal co by jste to musela být za lempla, aby jste v 65 neměla odpracováno 35 let, když ta doba lze v pohodě stihnout ještě hodně před šedesátkou?
Chtít může.Pokud se Vás chce zbavit ,tak hezky řádnou výpovědi a odstupným,co Vám ze zákona náleží.
To Jurečka nechce vidět
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Jo taky se mi to stalo necelé dva roky před důchodem že jsem starý a ať vypadnu a vyhodily mne pro nadbytečnost potom přišli jestli bych si nechtěl udělat brigádu !
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Prosím, to "do roztrhání těla" doložte nebo neblábolte .