1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Teda, asi mám celoživotní pracovní kliku, nikdy mi neházeli klacky pod nohy , minuli a současný šéf je a byli bezva. A kdybych nepotřebovala po 30 letech změnu, tak jsem pořád na stejném místě. Ale i teď mám v nové práci taky super šéfa a šéfovou. Na všechny šéfy, kteří prošli mým cca 40- letým pracovním procesem, vzpomínám jen v dobrém.

2
Před 11 měsíci
Iveta Barto

Mám to úplně stejné. Všichni mí nadřízení byli na správném místě a nikdy jsem neměla s nimi problémy. Tak jen doufám ,že to bude i dalších deset let co mi chybí do důchodu.

Před 11 měsíci

Jo jo už to začíná a nemusí ani schválit výpověď bez udání důvodu tohle se praktikovalo v devadesátkách . si starý výpověď máš malý děti výpověď . Důvod se vždy našel neb kdo chce psa bít hůl si vždy najde . Jen mě zajímá jak TO TEN BLB JUREČKA CHCE DĚLAT KDYŽ ZVYŠUJE ODCHOD DO DŮCHODU !! Pro podnikatele jste starý když už je vám 45 a co pak když je vám šedesát . Prostě půjdete ne na pracák ale na nemocenskou tu můžete mít rok no a pak 11 měsíců pracák !! Jenže výpočet důchodu se vám sníží a to o dost protože nemáte třeba odpracováno 35 let a krácení v předčasném důchodě je fakt hodně peněz. Prostě rada BRAŇTESE VŠEMI PROSTŘEDKY TŘEBA I SOUDEM.

10
Před 11 měsíci
Jana Starková

Je to trochu reakce i na pana Schwarze co vám psal. Mě je 47 a podle posledního výpisu informativního osobního listu důchodového pojištění, který jsem si nechal před cca 2 měsíci udělat, mám odpracováno 27.5 let bez započítaného studia. Takže bych se rád zeptal co by jste to musela být za lempla, aby jste v 65 neměla odpracováno 35 let, když ta doba lze v pohodě stihnout ještě hodně před šedesátkou?

Před 11 měsíci

Chtít může.Pokud se Vás chce zbavit ,tak hezky řádnou výpovědi a odstupným,co Vám ze zákona náleží.

12
Před 11 měsíci

To Jurečka nechce vidět

19
Před 11 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 11 měsíci
Aleš Plichta

Jo taky se mi to stalo necelé dva roky před důchodem že jsem starý a ať vypadnu a vyhodily mne pro nadbytečnost potom přišli jestli bych si nechtěl udělat brigádu !

10
Zobrazit další reakci
Před 11 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 11 měsíci
Michaela Bělská

Prosím, to "do roztrhání těla" doložte nebo neblábolte .

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt