1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Znám lidi kteří mají inv. důchod třetího stupně a chlastají jak dobytci. Já mám invaliditu druhého stupně za sebou nespočet infuzí a rehabilitací a bez efektu. Já už nevím čím mám ještě projít při mých diagnózách asi začít chlastat a pak bych dostal třetí stupeň. Kdybych při mojích bolestech nebral opiáty které od pondělka budu brát opět silnější tak bych se asi zbláznil.A to stěmi bolestmi už žijí šest let.

2
Před 8 měsíci

Prošetřete všechny invalidni duchody ! Je tu plno lidi kteři jsou zdravi a maji invalidni duchody a nemocni kteři tam už měli byt davno ! Jak se to tu vubec hodnoti ? Penězi ???

8
Před 8 měsíci
Jirina Boumova

měla jsem matku od 28 let v (tehdy)plném invalidním důchodu důvodem byl těžký diabetes.

Spousta sousedů, známých i příbuzných jí viděla jako zdravou (neměla bolesti, nebyla na vozíku ani mentálně postižená)

Nikdo z těchto lidí s námi nežil, nevěděl co to bylo, když matka 5x ročně ve spánku upadla do bezvědomi (které jí reálně ohrožovalo na životě, ) stav kdy po té co se jí zvýšila hladina cukru o ničem nevěděla a druhý den šla normálně na nákup.

Těm co jí důchod záviděli a viděli (netušíc jak jí samotné vadí nepracovat-nebýt mezi lidmi)v ní člověka co si určitě ..nějak pomohl" k ID, bych chtěla vzkázat, že matce začaly odcházet ledviny , později zrak a na komplikace diabetu zemřela jako nevidomá s amputovanou nohou dřív než se dožila starobního důchodu.

Tak, že usuzovat, že soused má ID neprávem (zvlášť dnes)je jen závist. On se každý nemusí svěřovat s tím, že prošel onkologickou chorobou, nebo, že bez léků by jeho astma bylo ve stavu, že by nemohl dýchat.

10
Zobrazit další reakci
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt