Brzo přijde zdražení elektřiny. Musíme zdražit ihned, aby jsme mohli potom zdražit ještě víc.
Nějak se mám ten guvernér ČNB zadrhává. Kde je těch 30% inflace, o které se nám znehodnotily inflačně peníze za poslední roky 2022 a 2023. O tom radějí všichni mlčí, když už nás Ukrajina za dva roky stála 120 miliard, které nidky neuvidíme, stejně jako zázračnou jitrnici!
Zdá se, že tuhle zemi nikdo neřídí. ČNB vesele snižuje úrokové sazby, ceny rostou a zodpovědnou rozpočtovou politiku odvál čas.
jsi ekonom opravdu k pohledání,řekl bych totálně mimo....úrokové sazby čnb jsou jen pomocný nástroj,ke snižování inflace..inflace o které je řeč je plně v rukou obchodníků s tím čnb ani vláda nenadělá vůbec nic,pokud někdo vyrobí salám za 100kč/kg,tak na putech ho koupíme zhruba za 300kč...maso vepřové,je okolo 100kč/kg,vejce okolo2,50kč/ks,mléko okolo 10,90kč/l...je to v akcích,ale takovou politiku si obchody zvolili a já nakupuji zásadně v akcích zhruba 90% potravin...co se drží jsou jablka,ale opět zde fungjí soukromé farmy co prodávají jablka okolo 25kč,já je nekupuji,mám své i zeleninu,chce to jen nebýt líný a umět se o sebe postarat...
ale vite jak tato vlada zoufalcu meri inflaci tak nejdrive zjistili ze horske boty ktere se hodi na Himalaje zlevnili o 34% dalsim jejich zkoumani je ze zvejkacka take zlevnila a to o 5% takze kdyz vajicka chleba ,maso zdrazi o 7% tak to neni tak hrozne no podivejte se na ty boty treba o 34 % a to je petidemolice uspech no banda k pohledani.
OPĚT PŘEKVAPILA, TAK PROČ TAM ŽIVÍTE NĚJAKÝ LEMPLY Z NERV
Tady se všechno zvedá,ceny rostou,politici jsou v klidu, protože opět si čísla vycucaji z prstu.
Kdo chodí nakupovat tak ho to nepřekvapí slizounek se vytahoval a teď cumi s tím obarveným elektrikářem
Jaképak překvapení. Překvapilo jen, že o tak málo.
Jak překvapivě?
Na to je jediná pomoc, ani jeden hlas pro všehoschopnou protiobčanskou vládu eurohujerů. A