1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Brzo přijde zdražení elektřiny. Musíme zdražit ihned, aby jsme mohli potom zdražit ještě víc.

22
Před 7 měsíci

Nějak se mám ten guvernér ČNB zadrhává. Kde je těch 30% inflace, o které se nám znehodnotily inflačně peníze za poslední roky 2022 a 2023. O tom radějí všichni mlčí, když už nás Ukrajina za dva roky stála 120 miliard, které nidky neuvidíme, stejně jako zázračnou jitrnici!

31
Před 7 měsíci

Zdá se, že tuhle zemi nikdo neřídí. ČNB vesele snižuje úrokové sazby, ceny rostou a zodpovědnou rozpočtovou politiku odvál čas.

17
Před 7 měsíci
Milan Němeček

jsi ekonom opravdu k pohledání,řekl bych totálně mimo....úrokové sazby čnb jsou jen pomocný nástroj,ke snižování inflace..inflace o které je řeč je plně v rukou obchodníků s tím čnb ani vláda nenadělá vůbec nic,pokud někdo vyrobí salám za 100kč/kg,tak na putech ho koupíme zhruba za 300kč...maso vepřové,je okolo 100kč/kg,vejce okolo2,50kč/ks,mléko okolo 10,90kč/l...je to v akcích,ale takovou politiku si obchody zvolili a já nakupuji zásadně v akcích zhruba 90% potravin...co se drží jsou jablka,ale opět zde fungjí soukromé farmy co prodávají jablka okolo 25kč,já je nekupuji,mám své i zeleninu,chce to jen nebýt líný a umět se o sebe postarat...

3
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

ale vite jak tato vlada zoufalcu meri inflaci tak nejdrive zjistili ze horske boty ktere se hodi na Himalaje zlevnili o 34% dalsim jejich zkoumani je ze zvejkacka take zlevnila a to o 5% takze kdyz vajicka chleba ,maso zdrazi o 7% tak to neni tak hrozne no podivejte se na ty boty treba o 34 % a to je petidemolice uspech no banda k pohledani.

1
Před 7 měsíci

OPĚT PŘEKVAPILA, TAK PROČ TAM ŽIVÍTE NĚJAKÝ LEMPLY Z NERV

9
Před 7 měsíci

Tady se všechno zvedá,ceny rostou,politici jsou v klidu, protože opět si čísla vycucaji z prstu.

10
Před 7 měsíci

Kdo chodí nakupovat tak ho to nepřekvapí slizounek se vytahoval a teď cumi s tím obarveným elektrikářem

12
Před 7 měsíci

Jaképak překvapení. Překvapilo jen, že o tak málo.

16
Před 7 měsíci

Jak překvapivě?

16
Před 7 měsíci

Na to je jediná pomoc, ani jeden hlas pro všehoschopnou protiobčanskou vládu eurohujerů. A

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt