1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

11,30 kč na den to je výhra i když za Kalouska to bylo 1,29 kč. Tuto vládu už nikdy více.

65
Před 7 měsíci
Ivana Hermanova

As za Kalouska bylo levněji, teď jsou ceny o 200 procent vyžší.

40
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Že dostanu asi 300 to vím. A jak se budou zvedat platy politiků? To by mě taky zajímalo.

28
Před 7 měsíci
Eva Skipalová

Také by mne zajímalo kolik si ta banda přidá. Pořád mají málo. Jediné co umí je nsrizovat co všechno člověk musí vyměnit a udělat. Dám jim svůj důchod ať mě to ukáží jak se to dělá a rád si vezmi jejich plat a budu si užívat. Že se nestydí ta banda darmozhroutu

7
Před 7 měsíci

Jurečka popírá zásluhovost.To je opravdu pro budoucí důchodvce motivační.Na co traktorista sáhne ,to pos, pardon, pokazí.

34
Před 7 měsíci
Milan Bartoň

Však je to traktorista tak umí vše zorat.

24
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Je to výsměch,ale oni budou stále mlít,že kasa je prázdná.Jak pro koho.

82
Před 7 měsíci
Pavel Frank

No přece pro chudáky vládní my důchodci máme hodně 😀😀

20
Před 7 měsíci

Vše je pětihlavým kočlo psem rozkradeno ! Na zvýšení důchodů nejsou peníze....co jste si zvolili to máte !

32
Před 7 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Tato vláda se před volbama chlubila,jak vše změní,ale uměle vytvořená koalice vygenerovala politika,který je dnes bohužel k smíchu.

22
Před 7 měsíci

Už dávno měli tu bandu vyházet z oken a stát pod okny s vydlema.

43
Před 7 měsíci
Jarda Capek

A na ty vydle je napýchnout.

17
Před 7 měsíci

Tak nějak mi tam chybí valorizace invalidních důchodů, to zase nic nebude?

12
Před 7 měsíci
Vladimír Lochman

To bude asi něco jako při zvyšování příspěvků na péči, na I stupen nepřidali ani korunu přesto že je mezi nimi hodně invalidů kteří by správně měli mít také II stupeň někteří dokonce i III stupeň, ale je chyba je že na posudkových se nesčítá když je více nemocí, ale podražené služby se platí stejně.

12
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Už jste trapný, melete to o těch 300 stovkách, každý den chudáci. Začnite kolik dostane vláda a neschopní ministři?

15
Před 7 měsíci

Prosím vás, nic nám nevysvětluje, protože je to každý rok těžší a těžší pochopit. Pravidla jsou pro jistotu zcela nepochopitelná,

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt