11,30 kč na den to je výhra i když za Kalouska to bylo 1,29 kč. Tuto vládu už nikdy více.
As za Kalouska bylo levněji, teď jsou ceny o 200 procent vyžší.
Že dostanu asi 300 to vím. A jak se budou zvedat platy politiků? To by mě taky zajímalo.
Také by mne zajímalo kolik si ta banda přidá. Pořád mají málo. Jediné co umí je nsrizovat co všechno člověk musí vyměnit a udělat. Dám jim svůj důchod ať mě to ukáží jak se to dělá a rád si vezmi jejich plat a budu si užívat. Že se nestydí ta banda darmozhroutu
Jurečka popírá zásluhovost.To je opravdu pro budoucí důchodvce motivační.Na co traktorista sáhne ,to pos, pardon, pokazí.
Však je to traktorista tak umí vše zorat.
Je to výsměch,ale oni budou stále mlít,že kasa je prázdná.Jak pro koho.
No přece pro chudáky vládní my důchodci máme hodně 😀😀
Vše je pětihlavým kočlo psem rozkradeno ! Na zvýšení důchodů nejsou peníze....co jste si zvolili to máte !
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Tato vláda se před volbama chlubila,jak vše změní,ale uměle vytvořená koalice vygenerovala politika,který je dnes bohužel k smíchu.
Už dávno měli tu bandu vyházet z oken a stát pod okny s vydlema.
A na ty vydle je napýchnout.
Tak nějak mi tam chybí valorizace invalidních důchodů, to zase nic nebude?
To bude asi něco jako při zvyšování příspěvků na péči, na I stupen nepřidali ani korunu přesto že je mezi nimi hodně invalidů kteří by správně měli mít také II stupeň někteří dokonce i III stupeň, ale je chyba je že na posudkových se nesčítá když je více nemocí, ale podražené služby se platí stejně.
Už jste trapný, melete to o těch 300 stovkách, každý den chudáci. Začnite kolik dostane vláda a neschopní ministři?
Prosím vás, nic nám nevysvětluje, protože je to každý rok těžší a těžší pochopit. Pravidla jsou pro jistotu zcela nepochopitelná,