1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Vládní banda prolhaná, zlodějská! Tzv. zvýšení 0,4% je sprostý výsměch, když inflace je cca 3%! Sobě si bude navyšovat 10%, ale ze 100 000 platu!

Nejvyšší čas, aby zloději skončili, ale na Mírově!

347
Před 7 měsíci
Jan Lexman

, Ještě nikdy se důchodci neměli tak dobře jak za této vlády

123
Před 7 měsíci

Odpověď je jednoduchá - málo.

13
Před 7 měsíci

Důchody se od roku 2021 podle statistiky reálně jen snižují. V žebříčku EU klesla životní úroveň našich důchodců o osm míst.

239
Před 7 měsíci
Vladimír Ševela

Podle Fialy je to v pořádku

101
Zobrazit další 2 reakce
Před 7 měsíci

Kolik miliard vláda rozdala z našich daní na jiné účely, než na potřebné pro české lidi.. Z ústavy a zákona mají důchodci právo na valorizaci důchodů. Důchodci jdou prostě nejslabší, nemůžou se bránit, nemají odbory, tak je oholíme, ústava neústava.

Je to, jako s dětmi, zavřeme je do pasťáku a máme klid.

Tomu se říká demokracie ?

132
Před 7 měsíci
Zdenek Olejnik

Však důchody budou dle zákona valorizovány. A myslíte, že všichni zaměstnavatelé přidají plat svým zaměstnancům?

30
Před 7 měsíci

Nedávno v jednom pořadu kdy se jednalo o zvyšování platů státních zaměstnanců se všichni diskutující politici shodli na tom, že mzda 20000 je naprosto nedostatečná k žití. Ale když jde o důchody tak se Jurečka tváří, že takový důchod je obrovský a jak se důchodci mají. dobře. Tak to je ten dvojí metr na lidi od křesťanského křiváka. A co ti co mají důchody ještě nižší a nemají ani žádné vdovské a vdovecké důchody. Tak vzhledem k tomu, to přidání důchodcům je hodně mizerné.

83
Před 7 měsíci
Anna Kucerova

Přesně moje slova, jsem ID2stupeň, mám tři už dospělé děti a žádná hitparáda!!!

19
Před 7 měsíci

Nemám slov !!!

Tato vláda si zasluhuje být uzavřena v nápravných věznicích , které jsou už nyní přeplněné mnoha vězni , kteří jsou v těchto prostorách vykrmováni bez jakékoliv pracovní činnosti !!!

Opravdu to vedeme s tím státem z vekého srázu do záhuby !!!

125
Před 7 měsíci
Pavel Brádle

Uvažuji o tom, že se nechám zavřít. O vše bych tam měl postaráno i tu zdravotní péči zadarmo.

62
Před 7 měsíci

Ono, za zpackanou digitalizaci Bartoše stát přichází o miliony a nic se neděje. Tak se nedivte že na důchodce kteři pracovali celý život nezbývá. Cikáni dostávají 3x větší dávky než já důchot a s tím nikdo nic nedělá. Na Slovensku mají dávky jen na dvě děti a dost, tak se většina nastěhovala do ČR.

124
Před 7 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další 2 reakce
Před 7 měsíci

Je zde honosně psáno, jak se budou "zvyšovat" důchody. Z hlediska jeho "navýšení" se jedná o pustý eufemismus, jinak řečeno o žebračenku, která postačí na platbu za televizi kterou nemám a nechci, ale budu muset za ni platit. Dokonce někde v Nizozemí se bude i za kravské pšouky platit. O takové demokracii jsem kdysi snil, když jsem za Havla pro ni tehdy zvonil klíči.

90
Před 7 měsíci

Děláte z nás neandrtálce? 56x se ptáte na důchody příští rok a Jurečka když posílal nové výměry před prezidentskými volbami se chlubil,jak to všechno zařídil a celý národ věděl, že musel vyplácet ze zakona po rozhodnutí velkého soudu že nemáme nárok a potvrdil vládní podvod Jurečka se radoval a už neposílal popisy a teď neustále předhazuje o kolik nám zvedne důchod?arogance kterou vláda předvádí vždycky jděte opakováním lži do háje

39
Před 7 měsíci
Fanda Melíšek

Tak,kdy se zvedneme a řekneme stačilo...přijedete 16.9. do Prahy?Víte o tom,že se toho bojí ze nám konečně dojde,co jsou referenda?

28
Před 7 měsíci

podle fialového kantora je vše v pořádku jen když oni si zvedají platy o pár set tisíc ale my můžem chcípnou to je ta největší lumpárna a volit ho nikdy nebudu...

104
Před 7 měsíci
Miloslav Duchek

Máte pravdu oni chudáci jsou na tom zle mají kopec majetku ale holt chudáci ani já k volbám nechodím zvolíte někoho a po čase zjistíte co je to za ......🤮

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt