1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Nad růstem HDP o 1,3% jásají zejména rodiče kterým bylo zrušeno školkovné, studenti a senioři kterým byla o 25% snížena sleva na dopravu, OSVČ kterým byly zvýšeny odvody, atp. Holt statistika umí zázraky.

55
Před 3 měsíci
Karel Karas

To že se zvedly odvody snad je v pořádku minimálně polovina nedává účtenky a z něčeho platit musí a potom pláčou že nemají důchod

4
Před 3 měsíci

Viděla jsem tabulku, naše republika si vede mizerně. Nevím jestli jsme nebyli poslední. Ovšem lži Fiala nám něco nalže.

88
Před 3 měsíci
Dana Zaspalová

Na toto jsem reagovala v jiném článku kde jsem napsala : Keci, Keci, Keci

a prišla mne správa že Seznamu že mne to vymazali.

Tak jsem zvědavá na reakci .

1
Před 3 měsíci

To chce analýzu, proč to tak vyšlo. Zde se obávám, že je to matematická závislost, kde loňský mizerný rok dává optimistický poměr čísel pro výpočet růstu, tedy i při mizérii to vyjde lépe než před rokem. Tedy je třeba popsat výpočet a jednotlivé členy výpočtu. Druhá věc je, co by bylo tahounem růstu, tedy co to způsobuje. Má na to vliv inflace ? Případně jak ? Za mě bych dle toho, co vidím ve svém okolí bych si vsadil na propad. Na růst se těším, leč se obávám, že je to vhodná konstalace čísel či neproduktivní růst.

10
Před 3 měsíci

S čísly sedají dělat zázraky, odborník je Staňura a Fiala, možná nám řeknou že díky vládě Národní fronty jsme na to ekonomický na prvním místě v EU

35
Před 3 měsíci
Ranc Vladimir

Ale to Vy Babišovci nemůžete překousnout. Vám vyhovují jen špatné zprávy.

14
Před 3 měsíci

Jak to odpovídá rozpočtovanému růstu HDP o 2,3% v příštím roce? Kde udělali soudruzi z vlády chybu?

29
Před 3 měsíci

To nechceme slyšet, chceme slyšet že se máme mizerně a všechno jde do kopru! 🙂

9
Před 3 měsíci

Neliší se informace s tvrzením předsedy vlády. Skutečně máme být na to hrdí ?

45
Před 3 měsíci
Karel Fencl

Hrdí asi ne, ale ve srovnání s ostatními zeměmi to zase tak špatně nevypadá. Češi mají tendence dělat věci horší než skutečně jsou.

30
Před 3 měsíci

Důvěra v odhadovana čísla prezentována vladou v médiích klesla na minimum, zvlášť po opravě Eurostatem.

28
Před 3 měsíci

Neroste HDP, ale DPH.

53
Před 3 měsíci
Václav Capoušek

Hele, "odborníku", vy byste měl poradit třeba Kubě, to by se určitě dostala na nejlepší ekonomiku světa!

12
Před 3 měsíci

To všichni vime,že Amerika dře Evropu,a proto se ji daři.

32
Před 3 měsíci
Erich Cala

???. Všichni víme? Kde to žijete?

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt