1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

Před 10 lety se tomu všichni smáli.

Před 5 lety to bylo letadlo (když to trochu popadalo na ceně)

Před 3 rokama se začlo masivněji nakupovat, ale většina čekala "až to spadne" (cena byla tehdy kolem 20.000 USD)

Letos se čekalo, až to spadne (bylo to kolem 50.000)

Příští rok bude cena 150.000 a bude se čekat až to spadne

V roce 2040 bude cena 500.000 a vic a bude se čekat až to konečně spadne a nakoupíme 😄

Rada zní - nakupujte pořád, pravidelně, za malý únosný částky...

2
Před 2 měsíciUpraveno
Jakub Rýdl

Já se tomu směju dodnes. Ceny všech kryptoměn jsou podloženy pouze tím, který blázen je za to ochoten zaplatit ještě větší částku, nic víc. To, že to stoupá Vám přeji, ale tohle fakt není nic pro mě.

Před 2 měsíci

Pogratulovat si, ze jste nesedli na lep. U investic vseho druhu je to vetsinou t,ak, ze kdyz uz kupuji skoro vsichni, je to pozde a prodelate. Pokud nejste jen kratkodoby spekulant, ktery vychyti nejaky vykyv.

2
Před 2 měsíci
Pavel Neplasil

Novým americkým ministrem bude doslova bitcoin maximalista který v tom má miliony dolarů. Nevíš nic

1
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 2 měsíci

Nemá cenu se snažit časovat trh, stačí nakupovat pravidelně za stejnou částku. To platí u Bitcoinu, akcií, zlata, zkrátka většiny druhů investic.

1
Před 2 měsíci
Tomas Hranaty

Přesně, stačilo koupit v 2017 nebo 2020 nebo 2023 a nemusíš nic hlídat, pokaždý vyděláš. V 2017 jsem se poučil a wow, jen každý den koukáš na zisky.

2
Zobrazit další reakci
Před 2 měsíci

No nevím kde chcete najít podobnou investici... Všechno ostatní chce hluboké znalosti nebo je to velké riziko. Bitcoin je snadný na pochopení a dobře chrání proti inflaci... Tyhle pumpy jsou jen bonus...

3
Před 2 měsíci

Líbí se mi, jak je článek úplně k ničemu a ani neodpovídá na otázku z nadpisu. Jen si chtěl někdo nahnat kliky na aktuální vlně bitcoinu.

7
Před 2 měsíciUpraveno
Tomáš Levý

Hlavně, jak to někdo nemohl stihnout. Alespoň v malém měřítku. Bitcoin zná už pár let prakticky každý, kdo nežil v pralese. Je to jen o rozhodnutí..

Před 2 měsíci

Nikdy neni pozde koupit Bitcoin to sem si myslel v loni kdyz sem kupoval a ted ma 100% navic a pujde hodne nahoru myslim ,100000 dolaru to je zacatek teprve

3
Před 2 měsíci
Vavrik Jan

Az to zacnou prodavat velci hraci, poleti stremhlav dolu.

1
Před 2 měsíci

nic...v klidu si zijte a nemusite si delat starosti...(;...

Před 2 měsíci

Jít se oběsit !

1
Před 2 měsíci
František Grygar

Spíš se radovat.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt