Před 10 lety se tomu všichni smáli.
Před 5 lety to bylo letadlo (když to trochu popadalo na ceně)
Před 3 rokama se začlo masivněji nakupovat, ale většina čekala "až to spadne" (cena byla tehdy kolem 20.000 USD)
Letos se čekalo, až to spadne (bylo to kolem 50.000)
Příští rok bude cena 150.000 a bude se čekat až to spadne
V roce 2040 bude cena 500.000 a vic a bude se čekat až to konečně spadne a nakoupíme 😄
Rada zní - nakupujte pořád, pravidelně, za malý únosný částky...
Já se tomu směju dodnes. Ceny všech kryptoměn jsou podloženy pouze tím, který blázen je za to ochoten zaplatit ještě větší částku, nic víc. To, že to stoupá Vám přeji, ale tohle fakt není nic pro mě.
Pogratulovat si, ze jste nesedli na lep. U investic vseho druhu je to vetsinou t,ak, ze kdyz uz kupuji skoro vsichni, je to pozde a prodelate. Pokud nejste jen kratkodoby spekulant, ktery vychyti nejaky vykyv.
Novým americkým ministrem bude doslova bitcoin maximalista který v tom má miliony dolarů. Nevíš nic
Nemá cenu se snažit časovat trh, stačí nakupovat pravidelně za stejnou částku. To platí u Bitcoinu, akcií, zlata, zkrátka většiny druhů investic.
Přesně, stačilo koupit v 2017 nebo 2020 nebo 2023 a nemusíš nic hlídat, pokaždý vyděláš. V 2017 jsem se poučil a wow, jen každý den koukáš na zisky.
No nevím kde chcete najít podobnou investici... Všechno ostatní chce hluboké znalosti nebo je to velké riziko. Bitcoin je snadný na pochopení a dobře chrání proti inflaci... Tyhle pumpy jsou jen bonus...
Líbí se mi, jak je článek úplně k ničemu a ani neodpovídá na otázku z nadpisu. Jen si chtěl někdo nahnat kliky na aktuální vlně bitcoinu.
Hlavně, jak to někdo nemohl stihnout. Alespoň v malém měřítku. Bitcoin zná už pár let prakticky každý, kdo nežil v pralese. Je to jen o rozhodnutí..
Nikdy neni pozde koupit Bitcoin to sem si myslel v loni kdyz sem kupoval a ted ma 100% navic a pujde hodne nahoru myslim ,100000 dolaru to je zacatek teprve
Az to zacnou prodavat velci hraci, poleti stremhlav dolu.
nic...v klidu si zijte a nemusite si delat starosti...(;...
Jít se oběsit !
Spíš se radovat.