1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Jsou kupodivu stále oblasti bez internetu a už jsou už i bez pošty. Obchody a hospody se taky zrušily, nebo karty neberou, takže si s ní senioři můžou akorát vytřít. A co imobilní a nemocní? Ve volbách se zacílíme na asociály a Jurečkovi poděkujeme.

91
Před 28 dny
Jiří Šimoník

Česká pošta je státní podnik, Česká správa sociálního zabezpečení, která důchodcům zasílá důchody, je zřízena státem a je jeho složkou. Finanční vztahy mezi těmito dvěma subjekty jsou jen pouhým přeléváním financí v rámci státního rozpočtu. I kdyby zasílání důchodu poštou bylo zdarma, stát nic netratí ani nic nezíská.

5
Před 1 měsícem

Je mi 77let a důchod jsem si nechal zasílat na účet a s tím jsem si zavedl internetové bankovnictví což je opravdu výhodné.Platby si provádím sám ,nemusím nikam chodit a veškeré platby tím vyřizuji z pohodlí domova.Jednou za měsíc si to vytisknu,založím a v případě potřeby to mám k ruce.Každému kdo tuto možnost má,doporučuji.Na PC jsem se vše co potřebuji naučil sám a jsem tomu rád.

59
Před 1 měsícem
Jaroslav Bruckner

No, to já taky tak...Ale co ti penzisti, kteří si nemohou pro peníze na vzdálenou poštu jezdit?

38
Před 1 měsícem

Ono to tak docela není pravda Pokud důchodce bydlí někde na vsi, kde není bankomat a místní obchody neberou karty, tak se mu účet ještě prodraží. Cesta do místa s bankomatem atd.

Věřte, že takových důchodců je mnoho.

Ale proč bychom je tak trochu neokradli, když to jde.

128
Před 29 dny
Jaroslav Choura

I v takovém případě ten důchodce občas musí k lékaři nebo jede na větší nákup do města, kde jsou bankomaty. Pokud bydlí na takové vesnici, většinou tam nemá ani tu poštu, kam by si pro důchod šel.

5
Před 1 měsícemUpraveno

Je to vydírání a diskriminace. V mnoha obcích mají důchodci problém najít poštu, obchůdky většinou berou jen hotovost, tudíž si nechávají důchod nosit. Ne každý má potomky, kteří se mu budou o účet starat. Mnozí se těžce pohybují. Je snad každého svobodná volba, jak chce důchod dostávat, ne.

79
Před 1 měsícem
Jana Ruda

Ano, je to svobodná volba ale jestliže chci nějakou nadstandartní službu, tak si ji musím zaplatit.

50
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 měsícem

Já to vidím tak, že chtějí prostě donutit lidi, aby všechny naše peníze museli jít přes banky.

58
Před 25 dny
Eva Pilová

a kdyz si nekdo proste nemuze udelat ucet tak co ma delat? mama ma mit uz davno duchod , doted ji ho niko neal , maji na poste BORDEL a nechteji to priznat

1
Před 28 dny

Česká pošta je státní podnik, Česká správa sociálního zabezpečení, která důchodcům zasílá důchody, je zřízena státem a je jeho složkou. Finanční vztahy mezi těmito dvěma subjekty jsou jen pouhým přeléváním financí v rámci státního rozpočtu. I kdyby zasílání důchodu poštou bylo zdarma, stát nic netratí ani nic nezíská.

1
Před 28 dny

Česká pošta je státní podnik, Česká správa sociálního zabezpečení je zřizovaná státem a je jeho složkou. Veškeré poštovné za zasílání důchodu je tedy jen pouhé přelévání financí v rámci státního rozpočtu. I kdyby doručení důchodu bylo prováděno zdarma, stát na tom nic nezíská ani nic netratí.

1
Před 28 dny

Moje maminka ma duchod domu,jelikoz je minimalne pohybliva,je to pro ni lepsi,nez duchod na učet..

Jitka Kastakova

Mojí sestře nosí pošťačka důchod také domů a u žádné banky účet také nemá! Jinak by musela pro důchod na poštu do města.

Před 29 dny

Nemám s tím problém a účet si určitě dělat nebudu!!!!!!

7
Před 25 dny
Ivana Prokopvá

u nas je to horsi , mama je sice ve starobnim dduchode aale pobira duchod z ministerstva vnitra a tak vubec nevi kolik se plati za slozenku , jsou s timto velke problemy , doted ji nikdo nevydal duchod , je bez penez , nikdo ji slozenku nedonesl , ucet mit nemuze a jelikoz ma finance z ministerstva , nemuze si ani pro uchod chodit na postu je to komplikovany

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt