Odstraň všechny dotace, postihy a nech to trhu a uvidíme. Zatím jsou to jen poluční sny... 😎
Jak může někdo psát článek s tím,že elektroauta jsou jasní vítězové do budoucna co se týká dopravy.
A hned v začátku článku napíše autor,"pravděpodobně", tak sakra proč pořád někdo píše jak skvěle jsou elektroauta a přitom to sám zpochybňuje.
Koho chleba jíš toho píseň zpívej.
Možná ano, ale určitě ne v tak krátké době jakou si představujete. Tedy bez masivních dotací a dalších zdanění spalováků. Jinak tyhle prognózy jsou víte k čemu....Všichni odborníci a experti přesně vědí co bude za 5 - 10 let ale netrefí ani co bude za rok nebo to několikrát změní.
Zatím to tak nevypadá. Prodávalo se jen díky nesmyslným dotacím. Skončí dotace skončí prodej a neprodaná auta se budou vršit.
Vy jste někde viděl, že by se někde vršila? Vrší se maximálně ta, která jsou drahá a mají malou přidanou hodnotu. Bohužel v elektrošrotu vede momentálně asi VW, ale novější BEV od nich vypadají už líp. Koukal jsem na e-Salon a není to tak špatné. Budou se vršit spíš spalováky.
Je téměř neuvěřitelné, jaké mají zelení naivkové tak silné optimistické vize do budoucna. Já je podpořím. Mě se také zdálo, jak sedím v elautě a otevřeným okénkem mi létají pečení holubi do huby. Pak jsem se ale probudil s prázdnou pusou, a elauto nikde.
Elektromobilita za současné technické úrovni je špatná a především neekologická. Ty výkřiky do tmy až jednou bude atd. , na to kašle bílý tesák. Predvedte něco co převálcuje spalovaky i jiné zázraky techniky a bude po problému.
Zato spalováky jsou ekologický ráj, že. Hlavně u nás, kde je každé druhé auto cinknuté, ale přes STK projde. Nebuďte směšný a nevypouštějte tak průhledné lži.
Elekromobilita ICV nejen převálcuje, ale ona je už válcuje. Je to vidět na poklesu prodejů a na potížích tradičních automobilek to nejen evropských. Uvidíme, jestli Trump bude zase zachraňovat Forda a GM a bude do nich zase (jako už tolikrát) lít miliardy, aby nezkrachovali.
Po roce 2030, až definitivně vypneme uhelky, tak ti, kteří nebudou mít na střeše fotovoltaiku, budou ještě vzpomínat, se slzou v oku, na spalováky. Bude to drahé ježdění, možná i s omezením.
se těším na ty blázny, co chtějí být IN, pár blackoutů je vyléčí - nepojedou autem, nevyberou peníze, nezaplatí telefonem 🙂
To bude prskotu
Pokud projde zákaz prodeje spalovacích aut, bude podíl na trhu 100% EV.
Předurčený k triumfu jen zákazem konkurence.
Když na běžeckém závodě všem svážete nohy, kromě předem určeného vítěze, je snadné vsadit si na vítěze.
Až eurofašisti zakáží spalovací motory, tak bude určitě triumf elektromobilů. 🤦😁
No aby se neprodávali když ICE je zatížené šíleným zdaněním a jejich kvalita je zoufalá, protože eko blázni vymýšlí nesmyslné euronormy.