1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Odstraň všechny dotace, postihy a nech to trhu a uvidíme. Zatím jsou to jen poluční sny... 😎

11
Před 5 měsíciUpraveno

Jak může někdo psát článek s tím,že elektroauta jsou jasní vítězové do budoucna co se týká dopravy.

A hned v začátku článku napíše autor,"pravděpodobně", tak sakra proč pořád někdo píše jak skvěle jsou elektroauta a přitom to sám zpochybňuje.

4
Před 5 měsíci
Sasa Musil

Koho chleba jíš toho píseň zpívej.

4
Před 5 měsíci

Možná ano, ale určitě ne v tak krátké době jakou si představujete. Tedy bez masivních dotací a dalších zdanění spalováků. Jinak tyhle prognózy jsou víte k čemu....Všichni odborníci a experti přesně vědí co bude za 5 - 10 let ale netrefí ani co bude za rok nebo to několikrát změní.

1
Před 5 měsíci

Zatím to tak nevypadá. Prodávalo se jen díky nesmyslným dotacím. Skončí dotace skončí prodej a neprodaná auta se budou vršit.

2
Před 5 měsíciUpraveno
Aleš Korčák

Vy jste někde viděl, že by se někde vršila? Vrší se maximálně ta, která jsou drahá a mají malou přidanou hodnotu. Bohužel v elektrošrotu vede momentálně asi VW, ale novější BEV od nich vypadají už líp. Koukal jsem na e-Salon a není to tak špatné. Budou se vršit spíš spalováky.

Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Je téměř neuvěřitelné, jaké mají zelení naivkové tak silné optimistické vize do budoucna. Já je podpořím. Mě se také zdálo, jak sedím v elautě a otevřeným okénkem mi létají pečení holubi do huby. Pak jsem se ale probudil s prázdnou pusou, a elauto nikde.

2
Před 5 měsíci

Elektromobilita za současné technické úrovni je špatná a především neekologická. Ty výkřiky do tmy až jednou bude atd. , na to kašle bílý tesák. Predvedte něco co převálcuje spalovaky i jiné zázraky techniky a bude po problému.

1
Před 5 měsíciUpraveno
Zdeněk Jezl

Zato spalováky jsou ekologický ráj, že. Hlavně u nás, kde je každé druhé auto cinknuté, ale přes STK projde. Nebuďte směšný a nevypouštějte tak průhledné lži.

Elekromobilita ICV nejen převálcuje, ale ona je už válcuje. Je to vidět na poklesu prodejů a na potížích tradičních automobilek to nejen evropských. Uvidíme, jestli Trump bude zase zachraňovat Forda a GM a bude do nich zase (jako už tolikrát) lít miliardy, aby nezkrachovali.

Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíci

Po roce 2030, až definitivně vypneme uhelky, tak ti, kteří nebudou mít na střeše fotovoltaiku, budou ještě vzpomínat, se slzou v oku, na spalováky. Bude to drahé ježdění, možná i s omezením.

7
Před 5 měsíci
Jan Cicvárek

se těším na ty blázny, co chtějí být IN, pár blackoutů je vyléčí - nepojedou autem, nevyberou peníze, nezaplatí telefonem 🙂

To bude prskotu

5
Před 5 měsíci

Pokud projde zákaz prodeje spalovacích aut, bude podíl na trhu 100% EV.

Předurčený k triumfu jen zákazem konkurence.

Když na běžeckém závodě všem svážete nohy, kromě předem určeného vítěze, je snadné vsadit si na vítěze.

3
Před 5 měsíci

Až eurofašisti zakáží spalovací motory, tak bude určitě triumf elektromobilů. 🤦😁

10
Před 5 měsíci

No aby se neprodávali když ICE je zatížené šíleným zdaněním a jejich kvalita je zoufalá, protože eko blázni vymýšlí nesmyslné euronormy.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt