1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Teda já nevím ale když tady čtu celkově co všechno se nesmí a jaké jsou postihy tak je to hrůza.Vážně ale nechápu že když vezmu vědro vody a umyju auto co je za problém,v podstatě stejné jako když bude pršet.

17
Před 1 měsícem
Honza Šebek

Zkuste to udělat někde na sídlišti a uvidíte co se stane 😂😂😂😂. Dneska to není jako když si Miloš Kopecký ve filmu zítra to roztočíme drahoušku umýval svoji oktávku před barákem😁😁 Teda myslím že to byla oktávka...

Před 1 měsícemUpraveno

Auto umývám ekologicky dešťovou vodou na obecní komunikaci, na kterou vracím pouze to, co se z ní jízdou na auto dostalo. Neekologické je naopak jezdit s autem do myčky.

11
Před 1 měsícem

Jako je jasný že mýt auto poblíž potoků a řek asi není úplně košér ale tam kde se v blízkosti žádný potok či řeka nenachází to není žádný problém! A je to vlastně stejné jako když auto spláchne déšť to nikdo zakázat nedokáže! Naštěstí není dost fízlů ani aktivních úředních pitomců aby mohli kontrolovat každou zahradu 😉

8
Před 1 měsícem
Lukáš Brumer

No ono by úplně stačilo ,aby Vás nějaký "uvědomělý" soused naprášil a popř. u mytí auta i vyfotil.🤨

5
Zobrazit další reakci
Před 1 měsícem

Pokud zàkaz padnul, jak se píše v nadpisu, tak to znamená, že už ten zákaz neplatí- tak k čemu pak je ten nesmyslný článek? - Ten by měl smysl pouze pokud zàkaz byl schválen, ale nikoliv když zákaz padnul…

6
Před 1 měsícem

Já auto myju před barákem a někdy na zahradě, používám ekologický auto šampon (psáno na štítku). Mám tomu rozumět tak že hnoje z myčky či pračky v kanalizaci nevadí ale ekologický šampon ano pod pokutou 5 tis .. pokud ano tak žijí ve zvráceném světě.

1
Před 1 měsícem

Na svém pozemku, si budu umývat co budu chtít a státu do toho nic není.A je potřeba se už té různé šikaně z Evropské unie a státu konečně postavit.

9
Před 1 měsícem

Já ho umývám výhradně na dvoře za barákem. To je úplně jiná situace, než ho umývat před barákem. Tam by na mě všichni čučeli.

1
Před 1 měsícem

Auto doma umýt nemůžu. Ale spláchnout kyanid do Bečvy je v pohodě. Za to ještě žádný trest nepadl.

11
Před 1 měsícem

Vždyť prodávají eko šampóny na auta,tak zaco pokuta, ťuk ťuk na hlavu 🤣🤣

5
Před 1 měsícem

Svět se už fakt zbláznil

7
Před 1 měsícem
Ladislav Šlahora

Svět ne, jen EU

9
Zobrazit další reakci