Teda já nevím ale když tady čtu celkově co všechno se nesmí a jaké jsou postihy tak je to hrůza.Vážně ale nechápu že když vezmu vědro vody a umyju auto co je za problém,v podstatě stejné jako když bude pršet.
Zkuste to udělat někde na sídlišti a uvidíte co se stane 😂😂😂😂. Dneska to není jako když si Miloš Kopecký ve filmu zítra to roztočíme drahoušku umýval svoji oktávku před barákem😁😁 Teda myslím že to byla oktávka...
Auto umývám ekologicky dešťovou vodou na obecní komunikaci, na kterou vracím pouze to, co se z ní jízdou na auto dostalo. Neekologické je naopak jezdit s autem do myčky.
Jako je jasný že mýt auto poblíž potoků a řek asi není úplně košér ale tam kde se v blízkosti žádný potok či řeka nenachází to není žádný problém! A je to vlastně stejné jako když auto spláchne déšť to nikdo zakázat nedokáže! Naštěstí není dost fízlů ani aktivních úředních pitomců aby mohli kontrolovat každou zahradu 😉
No ono by úplně stačilo ,aby Vás nějaký "uvědomělý" soused naprášil a popř. u mytí auta i vyfotil.🤨
Pokud zàkaz padnul, jak se píše v nadpisu, tak to znamená, že už ten zákaz neplatí- tak k čemu pak je ten nesmyslný článek? - Ten by měl smysl pouze pokud zàkaz byl schválen, ale nikoliv když zákaz padnul…
Já auto myju před barákem a někdy na zahradě, používám ekologický auto šampon (psáno na štítku). Mám tomu rozumět tak že hnoje z myčky či pračky v kanalizaci nevadí ale ekologický šampon ano pod pokutou 5 tis .. pokud ano tak žijí ve zvráceném světě.
Na svém pozemku, si budu umývat co budu chtít a státu do toho nic není.A je potřeba se už té různé šikaně z Evropské unie a státu konečně postavit.
Já ho umývám výhradně na dvoře za barákem. To je úplně jiná situace, než ho umývat před barákem. Tam by na mě všichni čučeli.
Auto doma umýt nemůžu. Ale spláchnout kyanid do Bečvy je v pohodě. Za to ještě žádný trest nepadl.
Vždyť prodávají eko šampóny na auta,tak zaco pokuta, ťuk ťuk na hlavu 🤣🤣
Svět se už fakt zbláznil
Svět ne, jen EU