1600/1600Zbývá 1600 znaků
Redaktor webu Energozrouti.cz
Před 7 měsíci

Pro montovnu jako je Česko, nepřicházejí vůbec dobré zprávy...

1
Před 7 měsíci
Martin Bárta

Krachuje japonský výrobce a nevím, že by montoval své vozy v ČR (pletu se?). Dodavatelé dílů v ČR to také myslím zvládnou. A montovny jsou potřeba pořád = český dělník pracuje spolehlivě a levně. Prostě jen nebude montovat zastaralá evropská (japonská) auta, ale přejde na montáž čínských moderních dopravních prostředků. Myslím, že větší problém mají centrály velkých evropských výrobců (v Německu, Francii, Itálii,...). Musí vyřešit komu prodají výrobní závody (Číňanům nebo Indům) a z čeho budou žít (když nebudou nic vyrábět).

1
Zobrazit další 3 reakce
Před 7 měsíci

Když určité auto začně používat kompletní techniku jiného výrobce, přijde o své DNA = důvod proč by zákazník měl koupit zrovna Nissan. To auto má shodné vlastnosti jako jiné auto (Renault, Dacia) a zákazník volí to levnější. Vybočuje snad současný Nissan X-Trail v terénu nad konkurencí? Má výrazně spolehlivější motor (pro expediční použití mimo civilizaci?)?

1
Před 7 měsíci
Pavel Marada

A naopak levnější značku to posílí, protože některé komponenty používá z té kvalitnější, dražší, zkušenější...

Před 7 měsíci

Tak už začnete nabízet za rozumné ceny své auta, nepředražujte je a my si je budeme kupovat. Po silnicích budou jezdit mladší vozidla a ne jen udržované starší vozy.

Před 7 měsíci

Už jsem to psal někam vedle: miloval jsem značku Nissan, měl jsem tu čest vlastnit P10 GT v roce 1997 ,to byla taková nádhera, že dodnes lituji, že jsem ji prodal. Ghosn je idiot a lidem dnes je jedno, jak to jezdí, hlavně, že je to velké a levné.

Před 5 měsíci

Nedej bůh, aby ten investor byl z Číny.....

Před 7 měsíci

Zadna cesta neni...

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt