Těm vrakům co se pohybují po silnicích u nás by to taky jedině prospělo...
Mám 20 let staré auto. Chodím na pravidelné prohlídky do autorizovaneho servisu a na STK procházím bez chyby. Mnohé mladší ata jsou v daleko horším stavu, než to moje. Je pravda, že to občas stojí peníze. Ale život mám jen jeden.
Jednou za rok? Není to málo, Antone Pavloviči? Lepší by bylo každý měsíc, nebo snad ne?
A teď vážně, nejsou ti Němci na hlavu?
už od roku 1914 nejsou, to přece všichni víme,vždycky se nadchnou pro něco-kolonie,Hitler,makrela, zelený úděl,za druhé světové,případně po ní je měli komplet převychovat, no nestalo se
A já zase navrhuju zrušit technické kontroly úplně. Řada zemí je nemá vůbec a hory mrtvol podél silnic se tam neválejí...
a budou jezdit auta s nefunkční brzdou, urezlou nápravou, vymlácené čepy, zlomeným perem, sjetými gumami, lidi na to budou kašlat
Při zjišťování průměru stáří vozidel, nejprve z tohoto seznamu vyřadit historická vozidla. Ty se na skutečném silničním provozu podílejí úplně minimalne
Přesně a navíc mají stav jako nová každý se o veterána stará.
Ti už neví, jak by z těch lidí ty peníze vytahovali. Bezhlavě a bez uvažování rozdalo ministerstvo tisíce licencí na STK a korýko se ukazuje příliš velké, takže místo toho, aby uznali svoji chybu a zredukovali to, tak jako správní bezskupolózní parchanti tam zařídí přílív nových ovcí na oholení. Jak dlouho ještě takové manýry budeme snášet ?
Neumíte číst uvažuje se o tom v Německu
A co tam asi tak budu dělat? Subaru Impreza MY 2003, najeto 370.000 km, letos STK, jediná lehká zavada = snížená čitelnost některých čísel na přední RZ. Z toho je vidět, český lak na RZ je významně horší než japonský na autě. Takže stačí, když budou RZ lakované pořádně a na STK nemám co dělat.
Mně napsali do závad: koroze brzdového potrubí. no jo, ale ono je plastové!
Zase komerční článek maskovaný jako veřejné blaho...nejde jim o nic jiného, než o peníze
Přesně tak by to mohlo být, ale kontrola samozřejmě zdarma a bez čekání.
Uvědomte si už konečně jaké jsou platy v ČR !!!! Přestaňte furt buzerovat lidi které firmy okrádají na mzdách . Pořád vymýšlíte jen nové a nové šikanování těch co jsou rádi, že přežijí do další výplaty. 10 let staré auto je prakticky nové, když auto o které se majitel stará zvládne bez problému další 20 let služby.
Dám vám dobrou radu. Pokud nevyjdete s penězi, žádné auto si nekupujte, ani to 20 let staré. Auto je past na peníze. A pokud si ho koupíte, tak si nestěžujte.
On je rozdíl mezi 10 let starou služební ojetinou se 250 000 km,. a stejně starou ojetinou důchodce na vsi se 100 000 km. Nyní když automobilky dávají garanci na motor až 100 000 km a proti prorezavění až 12 let. A kde by důchodce na vsi sebral najednou cca 500 000 Kč na nový auto, a když se na vsi bez auta nebejde, jak odvést babičku nebo sebe a k doktorovi a když na vsi jsou krámy zrušeny. Návrh je fantasticky asociální.