1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Chci vidět člověka co by nechtěl nové auto a nadšeně jezdí se starým. Každý se ovšem neživí psaním blábolů a tak mu na to třeba nevychází.

4
Před 4 měsíci
Lenka Vincikova

Třeba já. Raději jedu starým než novým. Je o tisíce procent větší pravděpodobnost, že dojedu bez poruchy... bohužel je to tak. A navíc mě nikdo nesleduje. Na každý nový auto je vidět, atˇchcete, nebo ne...

Před 4 měsíci

To neví pisatel že nové auto jde po čtyřech rokách na první STK. A takovýhle si na něj v pohodě vypíšou žvástama.

Před 4 měsíci

No protože DE ekonomiku je nutné povzbudit, opět skrze nařízení, které se určitě nenápadně přeleje i k nám. Nové auto si logicky koupím, ale už jenom z principu, ne DE výroby nebo s DE vlastníkem.

Před 4 měsíci

Teror z EU i národních vlád roste a bude ještě gradovat. Diktují co konzumovat, co kupovat za auta, tím to ale neskončí. Sci-fi v reálu, nikdy jsem si nemyslel, že se toho dožiju.......

Před 4 měsíci

To už si snad dělaji srandu to už neví jak by tahali z lidí penize.Jsem ID a nevím kde bych vzal na nové auto.Mně nikdo nepřidá deetitisice spíše mne okradli na duchodě.

1
Před 4 měsíci

každý nemá plat jak poslanec nebo šéfové pojišťoven a td,nebo namají možnost krást,aby kupovali co pět let nové,je to jen diskriminace nemajetných

Před 4 měsíci

To je srandovní, stará auta každý rok a ty nová neprojdou už tou první

4
Před 4 měsíci

Deset procent státu se u nás podílí na automobilovém průmyslu a ty jejich nový elektriky lidi moc nechtěji ani v Německu. A teď babo raď jak z toho ven .

Před 4 měsíci

Nechodí se u nás až po 4 letech? Moje nové šlo po 4 roku.

Před 4 měsíci

Spíše hlídejte ať se nepodvádí s auty které mají stočené tachometry o tisíce km které jsou bourané tak ze jsou uz na likvidaci atd. To si myslim ze škodí daleko více bezpečnosti

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt