Jednou za rok?? Každý týden. Těm TUV pacholkům hrabe. Vždycky jsem měl za to,že Němci mají selský rozum, ale poslední roky ukazují,že se pomátli.
Achjo stará auta nechte být. Spíš se zaměřte na lodě letadla tanky a celou vojenskou výzbroj která je těžce ekologická a stav je vždy na jedničku.😄💯
Nic nového pod sluncem. V Rakousku se musí na STK každý rok, ale dělá ji každý lepší autoservis.
Octavia 2012, najeto 82000. Posledních 8 let v zimě nejezdí, stojí v garáži. Ale podle toho kdo tu blbost napsal je to vrak. Co je potom on?
Je už potřeba to Německo típnout. Co nedokázali válkami dokazují jinak a politici jim na to skáčou!
Když neví jak rozhýbat trh...
Ovšem vymýšlení opatření, křivení trhu nesmyslnými nařízeními,ty jej neozdraví.
A já zase navrhuji ať Němci přestanou vymýšlet blbosti a starají se jen o sebe ptotože náš Fialka by se toho ještě mohl chytnout.
Já s tím souhlasím, ale pouze v tom případě, že TÜV se bude podílet na nákladech STK a nebude každý rok platit pouze majitel.
Dokud bude životní úroveň taková, že člověk jedoucí na STK tam jede s vypůjčenými koly, světly, pásy, nebo sedačkami, tak je to bezcenná kontrola.
Proč jen je třeba stk správně bez protekce a známých a aby policie zabavovala auta stk nebo na první pohled ve špatném stsvu