1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Jednou za rok?? Každý týden. Těm TUV pacholkům hrabe. Vždycky jsem měl za to,že Němci mají selský rozum, ale poslední roky ukazují,že se pomátli.

Před 4 měsíci

Achjo stará auta nechte být. Spíš se zaměřte na lodě letadla tanky a celou vojenskou výzbroj která je těžce ekologická a stav je vždy na jedničku.😄💯

Před 4 měsíci

Nic nového pod sluncem. V Rakousku se musí na STK každý rok, ale dělá ji každý lepší autoservis.

1
Před 4 měsíci

Octavia 2012, najeto 82000. Posledních 8 let v zimě nejezdí, stojí v garáži. Ale podle toho kdo tu blbost napsal je to vrak. Co je potom on?

Před 4 měsíci

Je už potřeba to Německo típnout. Co nedokázali válkami dokazují jinak a politici jim na to skáčou!

5
Před 4 měsíci

Když neví jak rozhýbat trh...

Ovšem vymýšlení opatření, křivení trhu nesmyslnými nařízeními,ty jej neozdraví.

1
Před 4 měsíci

A já zase navrhuji ať Němci přestanou vymýšlet blbosti a starají se jen o sebe ptotože náš Fialka by se toho ještě mohl chytnout.

2
Před 4 měsíci

Já s tím souhlasím, ale pouze v tom případě, že TÜV se bude podílet na nákladech STK a nebude každý rok platit pouze majitel.

1
Před 4 měsíci

Dokud bude životní úroveň taková, že člověk jedoucí na STK tam jede s vypůjčenými koly, světly, pásy, nebo sedačkami, tak je to bezcenná kontrola.

Před 4 měsíci

Proč jen je třeba stk správně bez protekce a známých a aby policie zabavovala auta stk nebo na první pohled ve špatném stsvu

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt