1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Jak jsem si teď přečetl tu "básničku ", že majitele starších vozidel, kteří by už neměli na opravy by to prý donutilo si koupit nové vozidlo. A já se ptám, když situace občanů a tím i těch majitelů aut se každým rokem zhoršuje rapidně, tak kde mají si sehnat tu spoustu peněz na to nové auto. Tedy " ZA CO SOUDRUZI ". To co tady čtu mohl napsat jedině blbec na entou , nebo dobře podplacený pisáček. Já tvrdím, že nám může pomoci pouze ZRUŠIT GREED DEAL od základu, a celé vedení Evropské komise okamžitě izolovat od společnosti a to doživotně.To je totiž náš největší nepřítel, který nám ničí život a veškerý průmysl.

Před 4 měsíci

Oni je ty fantazie přejdou, až budou muset rozprodávat fabriky VW, BMW, MB a nových aut se bude vyrábět zlomek toho, co v minulosti... protože nebude odbyt.

Před 4 měsíci

S roční periodou nemám vcelku problém. 14 let jsem žil a měl auta ve Skotsku kde je také roční perioda. Jenomže jsou zde tři zásadní odlišnosti. Za prvé: Když jdete na technickou měsíc a méně před vypršením platnosti té předchozí, tak platnost nové dostanete nikoli na 12 měsíců od data kontroly, ale na dvanáct měsíců od vypršení té původní. Takže včasnou kontrolou se nepřipravíte o žádnou dobu platnosti. Za druhé: Pokud jedete na technickou po vypršení platnosti a zastaví Vás policie, vy řeknete že jedete na technickou tam a tam, oni si to okamžitě tel. ověří a pokud jste objednáni nic se neděje . Za třetí: V porovnání k platům tam je technická levnější.

Před 4 měsíci

Ne že bych byl zastáncem USA, ale tam třeba TÜV a STK vůbec nemají. Jsou to organizace, které se přiživuji na lidech pod záminkou bezpečnosti. Mají z toho pouze peníze a zbytečná nařízení a omezení pro Evropany, kterým to nic nepřinese. Tyto společnosti jsou pouze vyžírkové a příživníci.

3
Před 4 měsíci

Pan redaktor ještě nezjistil, že nová vozidla musí na technickou po 4 letech,

a ne po třech letech,jak uvádí dislektický redaktor ve svém rádoby poplašném

článku, kterým se tu předvádí.

Je směšné, že takoví pisálci nás chtějí poučovat o tom, čemu sami nerozumí.

Běžte k lopatě.

3
Před 4 měsíci

To zní logicky a ekologicky. I auta, která jsou 20let stará, vypouští do vzduchu zlomek toho, co auta z r. 1990. 20 let staré auto najezdí většinou do 1000km/měs. Auto, které tedy vypouští za rok půl kila emisí se tedy sešrotuje, vznikne tuna odpadu při jehož likvidaci se vyprodukují další emise a výrobou nového auta se příroda zase zatíží těžbou mědi, jejím zpracováním v Číne se zamoří prostředí ještě víc. Prostě když si nekoupíš nové, zaplatíš za staré. My ty peníze z tebe dostaneme!

1
Před 4 měsíci

Navrhuji zrušit TÜV. Nebo raději celé Německo .😉

16
Před 4 měsíci
Jaroslav Hausmann

Tak Německo se brzy zruší samo

3
Před 4 měsíci

To je pěkný nesmysl. Ty vraky jezdí ale většinou 5-6 tisíc km za rok. Za to vy, co jezdíte ročně 30 - 50 tisíc, vy by jste měli chodit častěji. Podle mne jenom stát tlačí na likvidaci spalovacích aut. Já jsem v důchodu a nic mne nedonutí dát svoje auto do šrotu. Přece tisíce lidí v důchodu, když máte i prázdný účet v bance , nebudou kupovat elektromobily, nebo nová auta?

2
Před 4 měsíciUpraveno

Navrhovatele bych okamžitě zbavil doživotně svéprávnosti ! Zavřel do ústavu pod velmi přísný dohled ! Natrvalo ! Bez možnosti propuštění.

2
Před 4 měsíci

Němci si musí nějak podpořit skomírající autoprůmysl a tak vymyslí toto. Ekologicky fanatičtí evropané by měli nad tímto nápadem zaplakat.. Však pokud vyrobím něco velkého jako auto a za 10 let to vyhodím do šrotu, to je plýtvání.. Spíš by se mělo zajistit dostupné množství kvalitních dílů, jejichž výměna je uhlíkově příznivější než vyhození auta.. Další věc je, že STK by neměla rozhodovat o schopnosti, či neschopnosti provozu, jen zkonstatovat stav a papírově sdělit závady s termínem odstranění (např. od neprodleně do třeba půl roku dle závady..). Odstranění vad by mělo být k zodpovědnosti provozovatele a pak by měli u nás smysl ty silniční inspekce.. Nemáš odstraněno, platíš..

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt