1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Bylo by dobré to po sobě alespoň přečíst, protože v SRN jsou STK u nového vozidla, jak píše autor po třech letech a u nás jsou nová vozidla na STK po třech letech. No u nás jsou nová vozidla po čtyřech letechna STK . Jinak stále stejná debilní písnička, kterou tito rádoby novináři opakují. Průměrné stáří vozidel v ČR je více jak 16 let. Ha,ha, do toho se započítávají i vozidla, která jsou v depozitu ( 50-70 let stará) určitě jich kupa neexistuje.

Spočítejte průměr u vozidel, která byla za posledních 10 let na STK, to bude jiná písnička. Hm, ale to je práce, co?

Před 4 měsíci

Vůbec nemyslíte na sociálně slabé lidi, myslíte, že by rádi neměli novější auto? Z vesnic, kam autobusy jezdí 2x za den musíte děti vozit do školy, Vy do práce a při dnešních platech, hlavně na Karlovarsku si většina lidí nemůže dovolit lepší auto. Jak se říká jsou šťastný za jakoukoliv plečku, hlavně, že to jede a doveze je to kam potřebují. Jinak by byli v háji. Kdo na to má, tak si ty novější auta pořídí.

Před 4 měsíci

toto je jenom krmení pracovníků STK a dalších lidí, kteří terorizují slušné lidi, každý ví v jakém technickém stavu by měl vypadat jeho vůz, někdo potřebuje vyprázdnit peněženky občanům, ti co jsou v balíku a kupují auta co pět let a odečtou ta na daních těm vadit nebude, ale jestli budeme mít platy jako v Německu tak s tím nebude problém, ale co se bude dít s těma auty nad pět let .............

Před 4 měsíci

Já mám auto staré 21 let,a stav vozu dle STK je jako nový,včetně emisí,tak nechápu proč bych měl chodit každý rok na STK.Mel jsem nového Superba a měl jsem problém po roce projít STK tak kde jsou ty vraky?nechápu logiku Němců,co vymýšlejí,ať tam chodí každý týden na STK a nás nechají na pokoji.Vzdyt je to do nebe volající,v Německu jezdí více vraku jak v ČR,vím o čem mluvím jezdím po Německu hodně kilometrů týdne.

Před 4 měsíci

Stav auta vetsinou neni podle veku,ale dle ujetych km.Vytlucene napravy,vule rizeni,opotrebovane brzdy atd.Neni to o stavu auta ale o buzeraci a likvidaci mobility na kterou si lide zvykli.Jenze tech hornich par tisic zapomelo ze ti dole take narozdil od nich pouzivaji i auto do prace.

Před 4 měsíciUpraveno

Jo novináři slouží , už jen k pobavená národa. Pokud by jste někdy pracoval pro nějakou firmu a jezdil firemním vozem, věděl by jste jelito , že Fa. automobil starý 6 let je na tom hůře než rodinný vůz starý 12 let. Já se vždy za břicho popadám z těchto jitrnic.

1
Před 4 měsíci

Sametová totalita pořád utahuje šrouby. Připomíná mi to dobu Covidu, když říkali, že musí neočkovaným znepříjemnit život. Teď jsou na řadě řidiči. Bude se to vztahovat i na elektro auta, nebo se u nich nepředpokládá, že by se dožily 10 let ?

1
Před 4 měsíci

No jenže oni ty nové jsou na tom po 4 letech podstatně hůře než ty 10ti letá, vždy když na to kouknu nahoru s jámy, tak si říkám za co..... Paradoxní je, že nejvíce problémů po 4 letech mají koncerny, takže u aut koncernu speciálně vyrobených po roce 2020 by to měla být povinnost max po roce na STK..

1
Před 4 měsíci

Pánové z TUV si dali ke snídani asi dobrý materiál a začali přemýšlet nad tím, jak dále ztrpčovat život obyčejným lidem... Přál bych jim čekat pak ty fronty na TK... A při myšlence, že by se ve větší míře zdvojnásobila návštěvnost těchto stanic v současném stavu... no to abych si zaplatil nějakého bezdomovce, ať mi na STK drží fleka než přijedu...

Před 4 měsíci

Jen další peníze do stanic technické kontroly. Tato společnost vlastní mnoho stanic a tak krásné zvýšení zisků. A zase budou platit chudší a chudí. Je to jen o penězích. A někdo má za vrak i čtyř letá vozidla. Síla názoru. A vraky jako takové, myslím že z vozidla je těžké to identifikovat. Kdo jsme bez viny , hoďme kamenem.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt