1600/1600Zbývá 1600 znaků
Redaktor webu Energozrouti.cz
Před 3 měsíci

Těm vrakům co se pohybují po silnicích u nás by to taky jedině prospělo...

843
Před 3 měsíci
Martin Bárta

Mám 20 let staré auto. Chodím na pravidelné prohlídky do autorizovaneho servisu a na STK procházím bez chyby. Mnohé mladší ata jsou v daleko horším stavu, než to moje. Je pravda, že to občas stojí peníze. Ale život mám jen jeden.

102
Před 3 měsíci

Jednou za rok? Není to málo, Antone Pavloviči? Lepší by bylo každý měsíc, nebo snad ne?

A teď vážně, nejsou ti Němci na hlavu?

268
Před 3 měsíciUpraveno
Josef Novotny

už od roku 1914 nejsou, to přece všichni víme,vždycky se nadchnou pro něco-kolonie,Hitler,makrela, zelený úděl,za druhé světové,případně po ní je měli komplet převychovat, no nestalo se

131
Před 3 měsíci

A já zase navrhuju zrušit technické kontroly úplně. Řada zemí je nemá vůbec a hory mrtvol podél silnic se tam neválejí...

461
Před 3 měsíci
Aleš Procháska

a budou jezdit auta s nefunkční brzdou, urezlou nápravou, vymlácené čepy, zlomeným perem, sjetými gumami, lidi na to budou kašlat

107
Před 3 měsíci

Při zjišťování průměru stáří vozidel, nejprve z tohoto seznamu vyřadit historická vozidla. Ty se na skutečném silničním provozu podílejí úplně minimalne

85
Před 3 měsíci
Sedlacek Jaroslav

Přesně a navíc mají stav jako nová každý se o veterána stará.

36
Před 3 měsíci

Ti už neví, jak by z těch lidí ty peníze vytahovali. Bezhlavě a bez uvažování rozdalo ministerstvo tisíce licencí na STK a korýko se ukazuje příliš velké, takže místo toho, aby uznali svoji chybu a zredukovali to, tak jako správní bezskupolózní parchanti tam zařídí přílív nových ovcí na oholení. Jak dlouho ještě takové manýry budeme snášet ?

373
Před 3 měsíci
Radim Pokorný

Neumíte číst uvažuje se o tom v Německu

90
Před 3 měsíci

A co tam asi tak budu dělat? Subaru Impreza MY 2003, najeto 370.000 km, letos STK, jediná lehká zavada = snížená čitelnost některých čísel na přední RZ. Z toho je vidět, český lak na RZ je významně horší než japonský na autě. Takže stačí, když budou RZ lakované pořádně a na STK nemám co dělat.

83
Před 3 měsíci
Jiří Drvota

Mně napsali do závad: koroze brzdového potrubí. no jo, ale ono je plastové!

37
Před 3 měsíci

Zase komerční článek maskovaný jako veřejné blaho...nejde jim o nic jiného, než o peníze

70
Před 3 měsíci

Přesně tak by to mohlo být, ale kontrola samozřejmě zdarma a bez čekání.

17
Před 3 měsíci

Uvědomte si už konečně jaké jsou platy v ČR !!!! Přestaňte furt buzerovat lidi které firmy okrádají na mzdách . Pořád vymýšlíte jen nové a nové šikanování těch co jsou rádi, že přežijí do další výplaty. 10 let staré auto je prakticky nové, když auto o které se majitel stará zvládne bez problému další 20 let služby.

267
Před 3 měsíci
Láďa Ponča

Dám vám dobrou radu. Pokud nevyjdete s penězi, žádné auto si nekupujte, ani to 20 let staré. Auto je past na peníze. A pokud si ho koupíte, tak si nestěžujte.

136
Před 1 měsícem

On je rozdíl mezi 10 let starou služební ojetinou se 250 000 km,. a stejně starou ojetinou důchodce na vsi se 100 000 km. Nyní když automobilky dávají garanci na motor až 100 000 km a proti prorezavění až 12 let. A kde by důchodce na vsi sebral najednou cca 500 000 Kč na nový auto, a když se na vsi bez auta nebejde, jak odvést babičku nebo sebe a k doktorovi a když na vsi jsou krámy zrušeny. Návrh je fantasticky asociální.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt