1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ježišmarjá ještě že paní doktorku ze Skotska máme a díky Energo žroutům má obavu o naše děti.Mohla by nám paní doktorka ze Skotska přostředníctvím Energožroutů sdělit co ještě škodí našim dětem?Abych se mohl rozhodnout jestli zrušit všechny ty strašné věci nebo děti.

14
Před 1 rokemUpraveno

Naprostý nesmysl napsaný osobou, ktera je zřejmě motivována lidmi, kteří obchodují s tepelnými čerpadly, nebo fotovoltaikou. Jinak si takový nesmysl neumím vysvětlit. Kamny se topí desítky tisíc let a pak přijde někdo s podobným blábolem.

17
Před 1 rokem

Potraviny nebo životní styl procházejí samozřejmě, stejně jako např. móda, vývojem a vlnami. Za 2. světové války byla veřejnost varována před škodlivostí másla a byl doporučován margarín. Stejnou cestu si prošly také v nedávné době vejce, následovalo sádlo a teď jde do módy odstrašování od topení dřevem. Pokud nechcete tedy ohrozit svoje děti na životě a máte pochopení pro (ne)smysl, zrušte krby a nainstalujte si na střechu soláry (a začněte se preventivně otužovat). Je čas být IN.

2
Před 1 rokem

Moje prababička topila kamny, dožila se "jen" 93 let, druhá taktéž, zemřela v 92, babička s dědou jakbysmet - oba 90, taky mám krb pro radost a na přitápění. Nenechte se pořád děsit ze všech stran!

9
Před 1 rokem
Ivana Holá

Přesně tak. Snad na všem na světě se dá najít něco negativního, škodlivého. Myslím, že nejvíc škodí neustálé čtení těchto negativních zpráv, lékařských studií a strach = stres.

Před 1 rokem

A já mám alergii na takovéto rádoby odborníky. Ať si ta paní doma topí čím chce, a nevnucuje to druhým. Asi je za takový článek dobře placená.

30
Před 1 rokem
Michal Skoda

Pravda, mě nejvíc štve ústřední topení, už sem si na to pozval paní doktorku aby to očernila

Před 1 rokem

Tohle je placená propaganda greendealu, která jde proti lidem. Jde jim o to, že když máte les, nebo jiný zdroj dřeva, tak stát z něj nemá žádné daně !!! Protože nedostaně nic když pálíte svoje dřevo, koupené dřevo od souseda a pod. Takovéto zastrašující argumenty jsou směšné protože jak částice dřeva, tak popele v ovzduší je opravdu směšné a čísla jsou opravdu zanedbatelné a zdraví neškodné. To se pouze tito aktivisté realizují na úkor nás všech !

2
Před 1 rokem

1) Člověk doby kamenné žil v jeskyních, používal oheň jako zdroj teplat a pro pečení masa. Dnešní eko-cokoli mají jako ideál vystěhovat společnost zpět do jeskyní, takže ekologický návrat k otevřenému ohni.

2) (závistivý) Čech udělal dobrý skutek. Pán Bůh mu povídá, udělal jsi dobrou věc, zasloužíš si odměnu. Co jsi přeješ ? Víš Pane Bože můj soused má takovou krásnou velkou kozu. A ty ji chceš tak ? NE! Tak co teda chceš ? Aby mu chcípla !

Z toho vyplývá, že závistiví Češi (především) z paneláků, kteří nemají krb ho chtějí sebrat těm ostatním.

9
Před 1 rokem

Tak to leccos vysvětluje. Babička celý život topila uhlím a dřevem, zemřela asi 3 měsíce před devadesátými narozeninami. Kdyby měla ústřední topení, určitě by se dožila alespoň 150-ti let!

13
Před 1 rokem

řekněte to na rovinu, zakážeme vám krby a krbové vložky vzápětí, a vy to musíte pochopit, že je to pro vaše dobro, ať se vám to líbí nebo ne...

40
Před 1 rokem

Tak zhruba před sto a více lety se vlastně ani jinak netopilo.Jak se to podepsalo na lidstvu a jeho zdraví sice nedokážu s určitostí popsat,ale myslím že to nebude nijak dramatické. Dneska je to samý expert a odborník (tedy včetně mě🤭) který si honí ego nesmyslama.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt