Ježišmarjá ještě že paní doktorku ze Skotska máme a díky Energo žroutům má obavu o naše děti.Mohla by nám paní doktorka ze Skotska přostředníctvím Energožroutů sdělit co ještě škodí našim dětem?Abych se mohl rozhodnout jestli zrušit všechny ty strašné věci nebo děti.
Naprostý nesmysl napsaný osobou, ktera je zřejmě motivována lidmi, kteří obchodují s tepelnými čerpadly, nebo fotovoltaikou. Jinak si takový nesmysl neumím vysvětlit. Kamny se topí desítky tisíc let a pak přijde někdo s podobným blábolem.
Potraviny nebo životní styl procházejí samozřejmě, stejně jako např. móda, vývojem a vlnami. Za 2. světové války byla veřejnost varována před škodlivostí másla a byl doporučován margarín. Stejnou cestu si prošly také v nedávné době vejce, následovalo sádlo a teď jde do módy odstrašování od topení dřevem. Pokud nechcete tedy ohrozit svoje děti na životě a máte pochopení pro (ne)smysl, zrušte krby a nainstalujte si na střechu soláry (a začněte se preventivně otužovat). Je čas být IN.
Moje prababička topila kamny, dožila se "jen" 93 let, druhá taktéž, zemřela v 92, babička s dědou jakbysmet - oba 90, taky mám krb pro radost a na přitápění. Nenechte se pořád děsit ze všech stran!
Přesně tak. Snad na všem na světě se dá najít něco negativního, škodlivého. Myslím, že nejvíc škodí neustálé čtení těchto negativních zpráv, lékařských studií a strach = stres.
A já mám alergii na takovéto rádoby odborníky. Ať si ta paní doma topí čím chce, a nevnucuje to druhým. Asi je za takový článek dobře placená.
Pravda, mě nejvíc štve ústřední topení, už sem si na to pozval paní doktorku aby to očernila
Tohle je placená propaganda greendealu, která jde proti lidem. Jde jim o to, že když máte les, nebo jiný zdroj dřeva, tak stát z něj nemá žádné daně !!! Protože nedostaně nic když pálíte svoje dřevo, koupené dřevo od souseda a pod. Takovéto zastrašující argumenty jsou směšné protože jak částice dřeva, tak popele v ovzduší je opravdu směšné a čísla jsou opravdu zanedbatelné a zdraví neškodné. To se pouze tito aktivisté realizují na úkor nás všech !
1) Člověk doby kamenné žil v jeskyních, používal oheň jako zdroj teplat a pro pečení masa. Dnešní eko-cokoli mají jako ideál vystěhovat společnost zpět do jeskyní, takže ekologický návrat k otevřenému ohni.
2) (závistivý) Čech udělal dobrý skutek. Pán Bůh mu povídá, udělal jsi dobrou věc, zasloužíš si odměnu. Co jsi přeješ ? Víš Pane Bože můj soused má takovou krásnou velkou kozu. A ty ji chceš tak ? NE! Tak co teda chceš ? Aby mu chcípla !
Z toho vyplývá, že závistiví Češi (především) z paneláků, kteří nemají krb ho chtějí sebrat těm ostatním.
Tak to leccos vysvětluje. Babička celý život topila uhlím a dřevem, zemřela asi 3 měsíce před devadesátými narozeninami. Kdyby měla ústřední topení, určitě by se dožila alespoň 150-ti let!
řekněte to na rovinu, zakážeme vám krby a krbové vložky vzápětí, a vy to musíte pochopit, že je to pro vaše dobro, ať se vám to líbí nebo ne...
Tak zhruba před sto a více lety se vlastně ani jinak netopilo.Jak se to podepsalo na lidstvu a jeho zdraví sice nedokážu s určitostí popsat,ale myslím že to nebude nijak dramatické. Dneska je to samý expert a odborník (tedy včetně mě🤭) který si honí ego nesmyslama.