1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

"...Akce, organizovaná ekologickou charitativní organizací Global Action Plan a podporovaná místními úřady, poukazuje nejen na zdravotní rizika, ale také na fakt, že topení dřevem je dražší než alternativní způsoby, jako jsou plynové kotle nebo tepelná čerpadla...."

jasně.

3
Před 1 rokem

Pokud máte krb uzavřený, s přikládáním z technické místnosti, zbavíte se z větší míry nejen polétavých částí prachu, ale i nepořádku ze dřeva v obýváku.

8
Před 1 rokem
Valeana Šabatová

Krb mám na to, abych na něj viděl. Proč bych ho měl dávat do technické místnosti. To bych mohl mít kotel a né krb.

1
Před 1 rokem

2 roušky " vědcům " nevadily a příjemný praskot ohně, teplo a pozitivni pohled na něj začal vadit 🙄A okamžitě studie vycucana z prstu jak to škodí zdraví 🙉

7
Před 1 rokem

Tak zase jeden velkej nesmysl, možná nás víc ničí autoři těchto meyslů, další pokus jak utlumit laciné vytápění. Kdo nemá tepelné čerpadlo, tak likviduje klima, pořád čteme ty samé nesmysly, dík.

9
Před 1 rokem

Už jsem měl být mrtvý....u ohně sedíme od jara do zimy každý den mám ho nadbytek zadarmo tak ho stopime spousty doma topime celý život jak jinak samozřejmě dřevem

10
Před 1 rokem

Ať se vážená MUDr pudr stará o svůj zadek.

6
Před 1 rokem

Paní by měla přestat chlastat a fetovat, pak zvrací hrozné blitky.

2
Před 1 rokem

jako že pohled na oheň v nich vyvolá pyrománii???

jak je možné že lidstvo přežilo ty milióny let u ohně a nezmizeli ...?

13
Před 1 rokem

No,horší je co jedí a pijí za sračky.To dýchání je jen jedna z mnoha příčin z celku špatných věcí a následky se brzy projeví.

12
Před 1 rokem

Zase nějaká chytrá dilina..dřevem topili naše babičky a měly jejich děti zdravotní problémy??ať si nasere do huby já topím i cvičkama😆😆

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt