Zákaz spalovacích motorů,bude jistým zrušením průmyslu,stability,hospodaření Vrátíme se do dob,kde koňský postroj Vám včasným dopravním zachránili život,v opačném jistý rozsudek smrti.Kdo bude přepravovat zboží,polotovary,potraviny,jak cestovat do zaměstnání?Je jasné,jak to s námi myslí dobře ta zvrácená EU.
No moment aby nezakázali koně. Taky prdí. Zase špatné. Tak pak už nevím.
Tragédie je,že k účelovým lžím politiků se přidali i zástupci vědy.Místo toho,aby konečně vysvětlili skutečný princip jemuž podléhají klimatické změny.Paní šéfka L. horující pro dekarbonizace by se měla věnovat jiné činnosti.Škody v ekonomice ,zejména v průmyslu by měl Brusel hradit.Proti oteplování zatím nikdo nic nenavrhnul.Dekarbonizace je zcela zbytečná a kontraproduktivní.
Ke kolapsu už dochází. V roce 2012 měla EU 1.4x vyšší HDP než USA. Dnes má sotva 0.6 HDP USA. To budeme nazývat kolapsem až to bude pod 0.1, nebo kdy?
Mě by zajímalo, kdy se konečně o klimatu budeme bavit jako lidi a diskutovat. Asi je všem jasné, že chování lidstva ničí planetu. Určitě to lidstvo nezachrání pár aut v malinkaté Evropě. Co třeba alternativní pohon lodí. Co třeba jiné výrobní procesy? Co třeba změna typu obalů (vždy mě baví vidět BIO okurku v igelitu 😂, nebo BIO salát v plastové krabičce 😂). Určitě hledat udržitelné alternativní zdroje energie. Ale hlavně ať nějaký hlupák nikomu nic nenutí.
Ano, máte pravdu. Ale to co říkáte se samozřejmě děje. Vše se dělá udrzitelnejsi a více EKO. Jenomže někde se to dělá bezhlavě a slepě. Takže to pak normálně technicky myslící člověk nechápe. Nemám nic proti EV ale věřím že volný trh by určil jejich místo a využití. Politici vždy ohybají proud kterým se svět žene.
Ta pani je úplně mimo. V roce 2035 už si nikdo spalovák dobrovolně nekoupí, protože budou zastaralé a srandovní. Kromě toho tady ještě budou dosluhovat, takže kdyby ho někdo nutně chtěl, tak pořídí lehce ojetý. Když Tesla začala vyrábět auta, tak se všichni smál a říkali, že kdykoliv mohou vyrobit lepší auto. Ale Tesla investovala do vývoje a teď sklízí úspěch. A automobilky to tak neumí a zároveň chtějí zachovat zisky, takže tlačí na vlády a jim pomohly udržet starou technologií. Půjdou od koryta, pokud změnu nevezmou vážně.
Já to bohužel tipuji na hořký konec! Zdraví rozum a selské uvažovaní nikdo z těch co tam sedí bohužel nemá. Já osobně tipuju že to skončí dost škaredě, protože ve hře jsou už jen špatná a ještě horší řešení. Moje děti lituju!!
EU to nezajímá tam jsou teoretici co nic neumí ničemu nerozumí jsou to jen intelektuálové co mají jen názor nebo jsou uplácení bůh ví kým tipl bych si Čínou v tomhle. Zakazte spalovací motory v tom jste dobří a najeďte na elektro v čem jsme my Čína lepší .
Ale pán Vondra za ODS říká že mají málo peněz
Nedal bych jim nic jsou stejně navíc je zajímá jenom vlastní koryto na lidi kašlou první co je zajímá jsou jenom peníze
Určitě má pravdu. Jen můj názor, k nějaké větší přírodní katastrofě určitě v budoucnu dojde. Tím myslím, že nebude možné ty elektrické auta nabít. Už vidím elektrozáchranáře atd. jak si poradí! Do prd..e s celou EU!
Lepší bude ty spalováky zrušit, ať k tomu kolapsu dojde. Konečně by jim lidé dali přes hubu a něco by se začalo dít.