Rohlíky se už dávno nedají jíst, vyjma malých, poctivých pekáren to šidí všichni. Mohou ceny šroubovat jak chtějí, otázkou však zůstává, kdo si to koupí. Před pár lety strašili, že kostka másla bude za 100,- Kč, jak se ten podfuk uchytil? Staré pravidlo praví, že cena je taková, jakou je zákazník ochoten zaplatit. Smutné je to, že po revoluci slibovali „Švýcarsko“, dnes máme 21. století a řešíme rohlík, tak jsme si to věru nepředstavovali. Nejsem žádný komunista, ale myslím, že kapitalismus a jeho ekonomika se nezadržitelně hroutí.
Už z fotografie je jasné, že se nejedná o rohlík, ale o jakousi šišku, ve které je obvykle oněch nejen jmenovaných 5 SUROVIN (autor zjevně nezná význam slova ingredience), ale možná i dalších 25 ingrediencí. Klasický rohlík je zahnutý. Když jsme na chatě v Mnichovicích u Říčan, kupujeme si Frydrychovy turistické rohlíky, tedy skutečné rohlíky, ne ten humus, co je zde na fotce. Jen jeden pro každého, nejsou nejlevnější, ale jak říká pan Pohlreich: "Lepší lžička medu než kýbl sr.ček!"
Copak Polhrait je nějaká modla,je to pouze vyžirka která si zakládá na tom, že byl ve Francii,ale umí kulové h---o. Jsem vyučený číšník který měl šéfa ještě z poválečných dob,a též nám vyprávěl jak to v té Francií chodí a takový nymandy mí nutí jeho předražené blafi. Ať táhne k neumětelům, chce se mi z né blit.
Pro inkvizitora rád bych věděl které slovo bylo dle vaší velebnosti nepatřičné.
Cukr,sůl,olej.voda,droždí,mouka.Je jich 6 jen tak pro pořádek.