1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Vedu si sbírku poznámek. V tuto chvíli na:

Třetím místě: kousá jablko o přestávce

Druhé místo: mluvím sprostě Nováková (jméno paní učitelky)

První místo: chodí do školy brzy.

Tak co, trumfne někdo? 😁

2
Před 11 měsíci
Alena Dostálová

Nebyla to poznámka, ale rovnou jsem musela naklusat do školy, abych se dozvěděla, že můj dvanáctiletý syn "olízl žampion a ještě k tomu naváděl spolužáka."

Zobrazit další reakci
Před 11 měsíci

did jú ólredy hír dz strejndž wrrrd fídbek?

Před 11 měsíci

Poznámek jsem měla vždycky jako smetí, i když si myslím, že jsem byla docela hodné dítě. Byly to poznámky za vyrušování v hodině, nebo např. "Je to hodně živé dítě, dělejte s ní něco."

Naše dcera jednou donesla poznámu, "Mám špatnou pracovní morálku". Podpis učitelky XY. Manžel odepsal:" Vaše pracovní morálka mě nezajímá".

3
Před 11 měsíci

Bylo by pěkné, kdyby školy byly vzdělávací instituce a ne jen odkladiště, kam rodiče v 6 letech dají své děti, aby si je v 20-25 letech zase vyzvedli očekávaje, že je za ně někdo pohlídá a vychová (aniž by však po nich směl cokoliv chtít).

14
Před 11 měsíci

Systém různých grafik i za dobré chování, uplatňovala paní učitelka mého syna. Děti jí milovaly. Učila je na prvním stupni. Každý rok se chodily chlubit vysvědčením a přinesly jí pěkný puget.

Před 11 měsíci

Lepší jsou puntíky nebo jiná grafika. Ať se zlobič přizná doma sám. Stačí pod puntík podpis paní učitelky 😉

Před 11 měsíci

Za celou školní docházku jsem neměla jedinou poznámku . Že by výchova ?

1
Před 11 měsíci

Svatá pravda.

Před 11 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 11 měsíci
Zdena Hamtilova

Dobrý pedagog si s dětmi poradí, špatný ne. Právě na problematických dětech se pozná kvalita pedagoga.

6
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt