1600/1600Zbývá 1600 znaků

Podle mne byla zaručená mzda krok dopředu k ochraně zaměstnanců. Pokud to ruší, tak zas vyhráli lobbisté za zaměstnavatele 😢

A úroveň minimální mzdy je už dlouho směšná, patříme k podprůměru EU 😢 A i když se EU snaží doporučeními dosáhnout vyšší minimální mzdy, tak to zákonodárci ignorují - resp. nedodržují rychlost navržené valorizace min. mezd. Jdou opět na ruku zaměstnavatelům, kteří tak mohou vesele vykořisťovat zaměstnance 🤷

21
Před 3 měsíci
Petra Fořtová Pčolarová

Tak změňte pozici že zaměstnance na zaměstnavatele. Ono se lehko kritizuje, ale postavte firmu, najděte zakázky, vydělejte peníze a zaplaťte lidi. A ještě musí zbýt na rozvoj, vývoj, hubená období a snad i trochu pro Vás.

4
Před 3 měsíciUpraveno

Jsem si docela jistej, že ten potencionálně rychlejší růst mezd dopadne zas tak nějak "po Česku"...Joo Ty jsi sice dobrej, ale přidat Ti nemůžeme, protože bychom museli přidat všem... a z krásných frází se stane bič na dobré zaměstnance nebo vůbec na všechny...

19
Před 3 měsíci

Jaké mi máme žití v této zemi , když jsem ročník 70 roků a mám jit do důchodu v 65 a několik měsíců .To má být solidarita ,kterou máme už od komunistů...tato vláda Fialova nás nutí se uskromňovat a šetřit si na důchod a sami si schvalují navýšení platů o několik tisíc ...a ještě vice vyhazují penize za Ukrajinu a nasi lidi aby žebrali na úřadu práce . To je země zaslíbená .. ještě ze je tu strana ANO a budeme propagovat její ZVOLENÍ!!!

7
Před 3 měsíci

Zaměstnavatelé křičí, že nemají lidi. Stát zase, že nemá dost příjmů z odvodů a všichni dohromady, že mají málo peněz. A řešením je zrušit normu, která všem těmto požadavkům vyhovovala. Zvláštní přístup.

10
Před 3 měsíci

To jsem zvědav, jak budou v soukromém sektoru reagovat na skutečnost, kdy jde ekonomika v současných kolejích - tedy do kopru

4
Před 3 měsíci

Ta změna není rozhodně pro dobro slušných pracujicich. Je to zase liberální, provládní změna.

5
Před 3 měsíci

Zelenina opět vede...to bude hnus velebností...

7
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt